19:12 - VALİ HACIBEKTAŞOĞLU EREĞLİ’DE İNCELEMELERDE BULUNDU
10:27 - DEVA’DA KELEŞ İSTİFA ETTİ
10:20 - TÜRK-İŞ’İN 24’ÜNCÜ OLAĞAN GENEL KURULU, ANKARA’DA BAŞLADI
10:11 - CHP’DEN SAKATLAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
14:49 - “Her kış mevsimi aynı senaryo!”
15:15 - GELECEK’e GÜN geldi
09:53 - ÇATES HALKA ARZ EDİLİYOR
09:45 - KAYINOVA’DAN 51 NEDEN!
09:37 - AKIN, BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY ADAYI
09:32 - AK PARTİ TEMAYÜL YOKLAMASI YAPTI
İYİ Parti Kozlu Belediye Başkan adayı Hüdai Dökmeci, 31 Mart’ta yapılacak seçim öncesi destek ziyaretlerini sürdürüyor.
31 Mart’ta Kozlu’nun geleceğinin oylanacağını belirten İYİ Parti Kozlu Belediye Başkan adayı Hüdai Dökmeci, ortak sevdalarının Kozlu olduğunu hatırlatarak, “31 Mart tarihinde Kozlu geleceğini oylayacak. Ortak sevdamız Kozlu olduğuna göre gelin bütün adaylar geçmişi ile bugünü ve geleceği birlikte tartışalım.
Geçmişe dönük tüm başkanların dönemini inceleyelim. Kim bu belediyeye, Kozlu’ya ne yapalım, ortak bir yayında tartışalım” dedi.
İYİ Parti Kozlu Belediye Başkan adayı Hüdai Dökmeci, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Kozlu’nun daha iyi olması için iyilerin kazanması ve Kozlu’ya iyi hizmetler yapacaklarını söyledi.