SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ŞANAL: DERMAN BELEDİYECİLİĞİ OLACAK

ŞANAL: DERMAN BELEDİYECİLİĞİ OLACAK
Bu haber 26 Şubat 2019 - 17:09 'de eklendi ve 265 views kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkanı Adayı Şenol Şanal, kahvaltıda basın mensupları ile bir araya geldi.

Kahvaltı programına, CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, Merkez İlçe Başkanı İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, Fikret Zaman, İYİ Parti Merkez ilçe Başkanı Adnan Ömür, Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal, belediye meclis üyeleri ve partiler katıldı.

GÜNEY: YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

CHP Zonguldak il başkanı Hakkı Güney toplantı ilişkin yaptığı açıklamada, “31 Mart Zonguldak’ta Cumhuriyet halk Partisi’nin tekrar Belediye Başkanlığı anlamında Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir daha göndere bayrağını çekme günüdür. Zonguldak’ta nerede kalmıştık başlayarak yolumuza devam edeceğiz. Zonguldak’ı mühendisi teslim edelim. Zonguldak tekrar yaşanabilir bir şehir haline getirelim” dedi.

ERKMEN: EKİBİMİZ ZONGULDAK’A HİZMET ETMEK İÇİN YOLA ÇIKMIŞ BİR EKİPTİR

İYİ Parti Zonguldak il Başkanı Yavuz Erkmen de bir konuşma yaparak, “Zonguldak’ta 25 yerde Belediye Başkanı ve onunla birlikte gitmek istiyor seçecek. CHP ve İYİ Parti ortak aday olarak hem başkanımızın hem de meclis arkadaşlarımızın çoğunluğu olarak seçimi kazanarak Zonguldak’ta yönetmesini arzu ediyoruz. Allah’ın izniyle de Zonguldak halkının takdirini dedi bunu da başaracağınıza yürekten inanıyoruz. Eğer ak parti hükümeti gelirse 1 Nisan’dan itibaren faturalar yükselecektir ekonomik anlamda sıkıntılar katlanarak büyüyecektir. Zonguldak küçülmeye devam edecektir. Belki bizim amacımız birlikte beraber iyi şeyler yapmak. İşte bu anlamda herkesi yanımızda olmaya davet ediyoruz. Ekibimiz Zonguldak’a hizmet etmek için yola çıkmış bir ekiptir. Böyle bir ekibi zillet gibi bir takım kötü sözlerle eleştirenleri kınıyorum. Kötü söz sahibine aittir.” diye ifade etti.

ŞANAL: ZONGULDAK BELEDİYESİNİN İMKAN VE KABİLİYETLERİNİ BİLİYORUM

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal ise toplantıda yaptığı konuşmada şunları ifade etti.

“Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurumsal ilkeleri bu dönem derman belediyecilik olarak genel merkezimiz tarafından lanse edildi. Bizlerde bilgi, birikim ve kültürümüz dahilinde ilave ettiğimiz başka hizmetlerle halkın yüreğini dokunmak, onların yüzünden tebessüm oluşturmak ve netice itibari ile yaptığımız iyi hizmetlerle bu şehirde yaşayan her kesin hayır duasını almak istiyoruz. İnsan odaklı bir yönetimi hayata geçirmek istiyoruz. Bizim yönetim anlayışımızda insanı yaşatmak, insanın ihtiyaçlarını karşılamak gibi farklı bir bakış açımız var. Proje tanıtımımızda dile getireceğimiz önemli yatırımlarımız olacak. Şehrin genel manada ihtiyaçlarına cevap verecek iyi yatırımlar, istihdama yol açacak iyi bir proje çalışması yapıyoruz. Ben bir mühendis olarak 3 yıl kurum tecrübesiyle uzun süre mali ve idari anlamdaki birikimlerimle bu şehre hizmet etmek istiyorum ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımla çok güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Genel Merkezlerimizin ittifakı kapsamında İyi Partili arkadaşlarımızın da bizlere destek olacağına inanıyorum. Zonguldak halkına hizmet etmek üzere iyi projeleri hayata geçireceğiz. Söz veriyoruz mahcup olmayacağız”

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal, 31 Mart’tan sonra Zonguldak’ta güzel hizmetler yapacaklarını ifade etti.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER