SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN: HEPİMİZİN ORTAK BİR PAYDASI ZONGULDAK

ALAN: HEPİMİZİN ORTAK BİR PAYDASI ZONGULDAK
Bu haber 28 Şubat 2019 - 16:47 'de eklendi ve 243 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında destek ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Alan, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan ve Belediye meclis adaylarıyla birlikte ZTSO’yu ziyaret ederek, Yönetim kurulu başkanı Metin Demir ile sohbet etti.

Tek hedeflerinin Zonguldak’a hizmet etmek olduğunu belirten AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, Zonguldak’ta artık değişim zamanının geldiğini ifade etti.

ALAN: HEPİMİZİN TEK GAYESİ ZONGULDAK GÜZEL OLSUN

ZTSO’yu ziyaretinde konuşan Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, “Zonguldak bizim. Vatandaşımız zaten onu istiyor. Siyasi görüşü ne olursa olsun, hepimiz farklı düşünebiliriz, ama hepimizin ortak bir paydası var; ne Zonguldak. Hepimizin tek gayesi Zonguldak güzel olsun, hizmet alsın. Göğsünü gere gere, ‘işte burası benim memleketim’ diyebilelim. Ama diyemiyoruz şu anda. Şu sıfat var ya, söylemekten de imtina ediyorum; ‘Türkiye’nin en büyük köyü’ sıfatı hiç yakışmıyor bize.  İnşallah hep beraber o sıfatı silip atacağız” dedi.

DEMİR:  TANIDIĞIMIZ BİR EKİP GENÇ, DİNAMİK, HEYECANLI BİR EKİP

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir de, AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan’ı çok yakından tanıdıklarını, Zonguldak’a hizmet yapabilecek bir bilgiö, birikim ve deneyime sahip olduğunu ifade ederek, “Ömer Selim Alan bizim yabancımız değil, yakınen tanırız, severiz. Bugüne kadar pek çok sivili toplum organizasyonunda, pek çok gönüllü etkinliklerde birlikte olduk. Biz Oda olarak her yıl zaman zaman sizin de gayretlerinizle kan bağışı kampanyası yapıyoruz. Oradan da bir işbirliğimiz var. Tanıdığımız bir ekip genç, dinamik, heyecanlı bir ekip. Bu ekibin içinde bizim meclis üyesi adayı olarak pek çok üyemizin yer alması bizi sevindiriyor. Bu çıktığınız yolda gençlik heyecanınızla birlikte, bu iyi ekiple çıktığınız bu yolda ben size başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun, Allah yardımcınız olsun” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER