SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CHP ADAYI ŞANAL’DAN KIZILAY’A ZİYARET

CHP ADAYI ŞANAL’DAN KIZILAY’A ZİYARET
Bu haber 28 Şubat 2019 - 16:49 'de eklendi ve 266 views kez görüntülendi.

CHP Zonguldak Belediye başkan adayı Şenol Şanal, Türk Kızılayı Zonguldak Şubesini ziyaret ederek, Başkan Aydın Ergenç ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet etti.

CHP il Başkanı Hakkı Güney ve Belediye meclis adayları ile birlikte Türk Kızılayı Zonguldak Şubesini ziyaret eden Şenol Şanal, Kızılay’ın milletin zor gün dostu olduğunu söyledi.

CHP belediye Başkan adayı Şenol Şanal ve ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Kızılayı Şube Başkanı Aydın Ergenç,  CHP Belediye Başkan adayı Şenol Şanal ve ekibine “hayırlı olsun” temennisinde bulunup, başarı dileğinde bulundu.

CHP Belediye Başkan adayı Şanal da yaptığı konuşmada, “Biz hepimiz biliyoruz ki, Kızılay milletimizin zor gün dostudur. Bununla da sınırlı kalmaz. Dünya insanının da yanında acı gününde, zor gününde hizmet eden çok ayrıcalıklı, bizim göz bebeğimiz önemli bir kurumumuzdur. Kızılay’da hizmet etmek sizlerin de söylediği gibi gönül işidir. Allah herkese bu anlamda hizmet yolunda muvaffakıyetler nasip eylesin” diyerek, 31 Mart seçimlerinde Zonguldak Belediyesi’ni kazanıp, Zonguldak’ta yaşayan herkesin dualarını alacak önemli hizmetler yapacaklarını ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER