SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN: ZONGULDAK’I SEVEN BİR EKİPLE YOLA ÇIKTIK

ALAN: ZONGULDAK’I SEVEN BİR EKİPLE YOLA ÇIKTIK
Bu haber 01 Mart 2019 - 17:54 'de eklendi ve 252 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan, Kadırga Caddesi ve çarşı merkezindeki esnafları ziyaret ederek destek istedi.

Zonguldak için önemli projeleri hayata geçireceklerini belirten AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, son 10 senedir Zonguldak’ın hizmet alamadığını belirterek vatandaşların yolların bozukluğundan şikayet aldıklarını söyledi.

Zonguldak için söylenen “Türkiye’nin en büyük köyü” sıfatını da sileceklerini ifade eden Ömer Selim Alan, 31 Mart akşamı seçimi kazanıp, 1 Nisan sabahı Zonguldak’a hizmete başlayacaklarını belirtti.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, Zonguldak halkının değişimi beklediklerini belirterek, “31 Mart akşamı seçimi alarak, ilk yapacağımız hizmet Zonguldak’ı ‘Türkiye’nin en büyük köyü’ sıfatını silip atmak için var gücümüzle çalışacağız. Genç, dinamik, çalışkan, Zonguldak’ı seven bir ekiple yola çıktık ve bu ekiple Zonguldak’ı her alanda güzelleştireceğiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER