SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KOZLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DÖKMECİ’DEN “İYİ” BİR AÇILIŞ

KOZLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DÖKMECİ’DEN “İYİ” BİR AÇILIŞ
Bu haber 01 Mart 2019 - 16:48 'de eklendi ve 251 views kez görüntülendi.

İYİ Parti Kozlu Belediye Başkan adayı Hüdai Dökmeci’nin 31 Mart yerel seçimleri öncesi Kozlu merkezde açtığı seçim ofisi açılışında adeta izdiham yaşandı.

Seçim ofisi açılışına; İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen, İYİ Parti Merkez ilçe Başkanı Adnan Ömür, İYİ Parti Kozlu ilçe Başkanı Muazzez Çelik, Belediye meclis iyeleri ile yoğun bir kalabalık katıldı.

İYİ Parti Kozlu ilçe Başkanı Muazzez Çelik açılışta yaptığı konuşmada, İYİ Parti Belediye Başkan adayı Hüdai Dökmeci’nin Kozlu’da başarılı olacağını ve seçimi alacaklarına inandıklarını ifade etti.

DÖKMECİ:  BEN KOZLU HALKININ BELEDİYE BAŞKANI OLMAYA TALİBİM

İYİ Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Hüdai Dökmeci ise konuşmasında,31 Mart’ta seçildikleri takdirde kişilerin ve müteahhitlerin değil Kozlu halkının Belediye Başkanı olacağını belirterek, “Benim dönemim haricinde geçmişe dönük, gelen Belediye başkanlarının inşallah 31 Mart’ta inşallah Allah’ın izniyle seçimi alırsam geçmişe dönük tüm dosyaları, belediyenin tüm gelir giderlerini inceleyeceğiz. Benim zamanımda talan yoktu, yolsuzluk yoktu, şaibeli hiçbir işim yoktu. Benim zamanımda tapu dağıtmıştım o zaman inanmadılar ‘bu tapular sahtedir’ dediler. Ama kendileri kaç seneden beri bir tane tapu dağıtmadılar, olan tapuları da ipotek olarak gösterdiler. Su fiyatı benim dönemimde 2,5 TL iken şu an 5-6 TL olmuş ve katı atık parası ile millet soyuluyor. Göreve geldiğimizde ilk yapacağımız iş su fiyatlarında iyileştirme yapacağız. Biz geldiğimiz zaman kişilerin değil, müteahhitlerin değil ben Kozlu halkının Belediye Başkanı olmaya talibim. Kapım her zaman açık olacaktır. Benim sloganım hak, hukuk, adalet olacaktır” diye konuştu.

ERKMEN:  HÜDAİ DÖKMECİ KAZANDIĞI ZAMAN KOZLU BELEDİYESİ ŞAİBELERDEN KURTULUP İNŞALLAH İŞÇİSİ İLE MEMURU İLE EMEKLİSİ İLE ESNAFI İLE İYİ OLACAK

İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen ise konuşmasında, “Bu ekonomik şartlarda milletin pazara bile gidip 3-5 kuruşun hesabını yaptığı bir dönemde her şeyin iyi olması için ne memur iyi, ne işçi iyi, ne emekli iyi, ne esnaf iyi ama inşallah Hüdai Dökmeci kazandığı zaman Kozlu Belediyesi şaibelerden kurtulup inşallah işçisi ile memuru ile emeklisi ile esnafı ile iyi olacak. Zonguldak’ta olduğu gibi Kozlu’da da tablo ortada Zonguldak hizmet almıyor. İYİ Parti kadroları olarak ülkemize, Zonguldak’ımıza ve Kozlu’muza hizmet için yola çıktık. Kozlu Belediye Başkan adayımız Hüdai Dökmeci’yi geçmişten tanıyor ve biliyorsunuz. Kozlu Belediyesi’ni hem idari, hem mali, hem de hizmetleriyle Kozlu’muza damgasını vurdu. 31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde sizlerin desteğiyle yeniden görevi devralacak olan adayımız Hüdai Dökmeci, sizlere özlediğiniz hizmetleri verecek” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER