SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK 2 BAKANI AĞIRLAYACAK

ZONGULDAK 2 BAKANI AĞIRLAYACAK
Bu haber 01 Mart 2019 - 17:30 'de eklendi ve 84 views kez görüntülendi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez 2 Mart Cumartesi(yarın) Zonguldak’a geliyor.

AK Parti il Başkanlığı’ndan verilen programa göre, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in Zonguldak programı şu şekilde belirlendi.

08.00 Ankara Esenboğa HL’dan, Zonguldak Çaycuma HL’na Hareket

09.00 Çaycuma HL’dan, Zonguldak Merkez’e Hareket.

09.50 Zonguldak Valiliğini Ziyaret

10.30 Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü Pano Ayak Üretim İşçisi Alımı Kura Çekim Töreni

(Yer: Zonguldak Merkez Site Kapalı Spor Salonu)

12.00 Zonguldak AK Parti İl Başkanlığını Ziyaret ve İstişare Toplantısı

13.00 Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Merkezini Ziyaret

13.30 Öğle Yemeği

(Yer: Beyaz Saray Düğün Salonu, Memurlar Lokali)

14.30 Zonguldak’ta Faaliyet Gösteren Kömür Madenciliği Rödevanslı Saha İşletmeleri Yöneticileri ile Toplantı

(Yer: Türkiye Taşkömürü Kurumu -TTK- Genel Müdürlüğü)

16.30 Zonguldak’tan, İstanbul’a Hareket.

BAKAN ZEHRA ZÜMRÜT SELÇUK’UN ZONGULDAK PROGRAMI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un Zonguldak programı belli oldu. Zonguldak Valiliği’nden yapılan açıklamada;  Bakan Zümrüt, saat 09.30’da Zonguldak Valiliği’ni ziyaret edecek, Zümrüt buradaki ziyaretinin ardından ise Site Kapalı Spor Salonu’na geçerek Türkiye Taşkömürü Kurumu’na alınacak olan 1000 maden işçisi için yapılacak olan kura çekimine katılacak. Kura çekiminin ardından AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek olan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt, 13.30’da AK Parti il kadın Kolları Teşkilatı ve Kadın Girişimciler ile bir toplantı gerçekleştirecek. Yaklaşık 1 saat sürmesi beklenen toplantının ardından Bakan Zümrüt, Alo 170 hattı çalışanlarıyla bir araya gelecek.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, bu ziyaretlerin ardından ise Ereğli’ye geçerek Şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri, engelliler ve engelli aileleri ile 16:00’da yemekte bir araya gelecek. Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, daha sonra Erdemir işçileriyle bir araya gelecek. Bakan Zümrüt, Ereğli’de akşam saat 19.00’da iş adamları, TSO ve kanaat önderleriyle bir araya gelecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER