SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALİ ASLANKILIÇ: BİRİLERİ ARKAMDAN ATIP TUTUYOR

ALİ ASLANKILIÇ: BİRİLERİ ARKAMDAN ATIP TUTUYOR
Bu haber 02 Mart 2019 - 18:52 'de eklendi ve 328 views kez görüntülendi.

Kilimli Belediye Başkanı ve CHP Kilimli Belediye Başkan adayı Ali Aslankılıç seçim bürosu açılışında adeta izdiham yaşandı.
Açılışa; CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, İl Başkanı Hakkı Güney, CHP Kilimli ilçe Başkanı Filiz Karademir’in yanı sıra partililer ve vatandaşlar katıldı.
Açılışta konuşan CHP il Başkanı Hakkı Güney, Kilimli Belediye Başkan adayı Ali Aslankılıç’ın yeniden seçime kazanarak, hizmetlerine devam edeceğini söyledi.
ASLANKILIÇ: ÜRETECEĞİZ, ÜRETMEDEN BELEDİYEYE GELİR GELMEZ
Kilimli Belediye Başkan adayı Ali Aslankılıç da yaptığı konuşmada, “Piyasada itibarım var. Yapılmayacak hiçbir işe söz vermedim. Ben 2009’da Belediyeyi bıraktığım zaman benim 20 milyon lira aylık gelirim vardı parke fabrikasından. Ben seçimi kaybettim Belediye başkanı olan insanlar bu altın yumurtlayan fabrikayı talan ettiler. Fabrikada ne çalışan ne de makineler kaldı. Ben o fabrika ile bırakın Kilimli’yi, Türkiye’nin birçok belediyelerine parke sattım. Diyorlar ki, ‘Ali Başkan hiçbir şey yapmadı’ evet yapmadım. Ama ben 2009 yılına kadar Belediyede yapılmayacak birçok hizmetleri yaptım. 2014’de Belediyeye geldiğim zaman belediyenin bir kuruş geliri olmadan her tarafa borcu vardı. Göreve geldim 195 milyon TL borçla karşılaştım. Bu borcun 100 milyon TL’sini ödedim. Bu 95 milyon TL’den İller Bankası ve 10 milyon TL’de piyasaya borcum kaldı. Geldiğimden beri işçi paralarının hepsini kuruşuna kadar ödedim. Gerek maaş, gerekse ikramiyelerini. Bana diyorlar ki ‘niye iş yapmadın’. İller Bankası bana para vermek için çok uğraştı ama ben İller Bankası’ndan para almadım. Çünkü borçla borç ödenmez. Bana hırsız diyorlar, bana şantiye şefi diyorlar. Hırsızlığımı ispat etsinler, etmezlerse onlar düşünsün. Şantiye şefi diyorlar evet ben Kilimli’nin şantiye şefi olayım. Hizmetlerimin şantiye şefi olayım. Bana hırsız diyenin alnını karışlarım. Belediye başkanı korumalarla geziyor, Belediye Başkanının korumalara ihtiyacı yok. Benim korumalara ihtiyacım yok, kimseden de korkum yok. Ben Allah’tan başka kimseden korkmam Cenab-ı Allah beni korur. Bana kimse sokakta, makamda tokat atmadı, atamaz da. Birileri arkamdan atıp tutuyor. Ben o Kilimli sahil yolunu yaparken çok eleştiriler aldım tüm kaynaklarımdan, eşim ve dostlarımdan aldığımız desteklerle o yolu yaptık. Ben seçimi kaybettim ‘o yolu bitireceğiz’ dediler ama 10 seneden beri o yol hala duruyor. Sahil perişan. Evet bu dönemde az iş yaptım çünkü Belediye borç batağındaydı yine de merkezin asfaltını yaptım. Millet görüyor, inşallah bir daha göreve geldiğim zaman Kilimli şaha kalkacak. Üreteceğiz, üretmeden Belediyeye gelir gelmez. Üreteceğiz, çalışacağız insanlarımızla beraber Kilimli’ye hizmet edeceğiz. Ben Kilimli’nin delisini de seviyorum, akıllısını da seviyorum, zengini de, fakirini de seviyorum. Benim kapım herkese açıktır, 24 saat telefonum açıktır. Bana tüm siyasi partilerden kim gelmiş ki ben işini yapmamışımdır. Ben hizmetimde tüm partilere hizmet için buraya aday oldum Belediye başkanlığımda öyle çalıştım, hizmet verdim. Kilimli’ye 5 sene daha hizmet etmek için destek istiyorum. Ben Kilimli’yi kimseye peşkeş çekmedim, çektirmedim bundan sonra da çektirmem. Kilimli, Kilimli halkınındır” dedi.
YAVUZYILMAZ: BELEDİYE BAŞKANIMIZA HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIZ
CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz da, “Ben Belediye başkanımızın yaptığı hizmetlere şahidim. Ben Belediye başkanımız konuşurken, konuşması bitmesi için gıpta ile onu dinledim. Elimizden geldiğince Kilimli Belediye Başkanımıza her zaman desteğe hazırız. Sahil yolu için Belediye başkanımızla beraber oturduk, konuştuk ne yaparız, biz de milletvekilleri olarak gittik tünelin içini ve yapılmayan çukurları elimizden geldiğince gündeme getirdik, yaptırdık. Bizler torba yasasına Çatalağzı ve Muslu’daki termik santrallerinin daha çok insanları öldürmemesi için daha çok ruhsat verilmemesi için Meclis’ten ona engel olduk. Daha çok insan ölmemesi için mevcut termik santrallerin haricinde diğer santrallere izin vermedik” diye konuştu.
DEMİRTAŞ: BEN BAŞKANIMA GÜVENİYORUM
CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş ise, “Ben başkanıma güveniyorum, Başkanım da Kilimli’ye çok hizmet etmiştir ve yine edeceğine de inanıyorum. AK Parti bu zamana kadar hiçbir şey yapmamıştır” diye ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER