SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BİNLERCE İŞSİZİN GÖZÜ BU KURADA

BİNLERCE İŞSİZİN GÖZÜ BU KURADA
Bu haber 02 Mart 2019 - 11:04 'de eklendi ve 66 views kez görüntülendi.

Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) alınacak olan Bin maden işçisi için kuralar çekiliyor.
Türkiye Taşkömürleri Kurumu’na, Zonguldak’ta 700, Bartın’da 200 ve Karabük’te 100 olmak üzere toplam Bin işçi alımı için kuralar çekiliyor.
Yaklaşık 36 bin kişinin başvurduğu kurularda, Zonguldak için 26 bin 123 kişi için Site Kapalı Spor Salonu’nda kuralar çekiliyor.
Noter huzurunda yapılacak kura çekimine; Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un yanı sıra Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz ve TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci ile çok sayıda bürokrat, daire müdürleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.
Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı kura çekimi için sabahın erken saatlerinde Site Kapalı Spor Salonu’na gelen binlerce işsiz genç kuradan çıkacak sonucu büyük bir heyecanla beklemeye başladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER