SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

EROL ŞAHİN: EREĞLİ SİZİ ÇOK ÖZLEDİ

EROL ŞAHİN: EREĞLİ SİZİ ÇOK ÖZLEDİ
Bu haber 05 Mart 2019 - 17:24 'de eklendi ve 87 views kez görüntülendi.

Zonguldak’a gelen ve Madenci Anıtı’nda katıldığı mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ereğli’den gelen yüzlerce kişinin talebi üzerine 19 Mart tarihinde Ereğli’ye geleceğini açıklamıştı.
AK Parti Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu sözü üzerine oldukça mutlu olduklarını belirterek, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız ve Ereğli Milletvekilimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu gün Zonguldak’a gelerek halkımıza hitap etti. Ereğli’den 5 bin kişi ile bizde oradaydık. Cumhurbaşkanımız açıkladığımız tüm projelerin arkasında olduğunu ve destekleri ile birlikte yapılacağını söyledi. Çok teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım. İnşallah 19 Mart’ta da zatı alinizi Ereğlimiz de de en güzel şekilde karşılayacağız. Ereğli sizi çok özledi” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER