SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL
Lokman Gül

AK PARTİ’DEN GÜL’E ZİYARET

AK PARTİ’DEN GÜL’E ZİYARET
Bu haber 06 Mart 2019 - 16:41 'de eklendi ve 311 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti eski Zonguldak milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan ve AK partili Belediye meclis adayları Lokman Gül’ü ziyaret etti.

31 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan beraberinde Milletvekili Hamdi Uçar ve Özcan Ulupınar ile Tır Parkı’nı ziyaret etti.

HÜRDÜŞÜN Gazetesi imtiyaz sahibi Lokman Gül’ü de işyerinde ziyaret eden Hamdi Uçar, Özcan Ulupınar ve Dr. Ömer Selim Alan ile sohbet ettiler.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti eski Zonguldak milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan daha sonra Tır Parkı’nda Cenk Denizcilik Müdürü Turan Uzun, Suvari Denizcilik ortağı Erhan Cansız’ı da ziyaret ederek yerel seçimler öncesinde destek isterken, 31 Mart akşamı seçimi kazanıp, 1 Nisan’dan itibaren Zonguldak için güzel projelerle, tüm Zonguldak halkının yüzünü güldüreceklerini söyledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER