SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ’DEN MUHTARLAR DERNEĞİ’NE ZİYARET

AK PARTİ’DEN MUHTARLAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
Bu haber 06 Mart 2019 - 18:35 'de eklendi ve 72 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak il Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti eski Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan ve Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan ile Belediye meclis adaylarıyla birlikte Zonguldak Muhtarlar Derneği’ni ziyaret itti.
AK Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan’ı yakından tanıdığını, Zonguldak’a hizmet vereceğine inandığını söyledi.
AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan ise yaptığı konuşmada, “2019 yılında halen daha yol ve su konuşuyorsak demek ki artık değişimin vakti geldi diye düşünüyorum. Ben Zonguldak’ımıza çok güveniyorum. Zonguldak’ımız artık hizmeti hak ediyor. Bağıra bağıra hizmet istiyor. Biz meclis üyelerimiz ve tüm teşkilatlarımızla beraber bu yola talibiz. Bütün hemşerilerimizin bize inanmasını istiyoruz, biz çünkü inandık. Sayın Cumhurbaşkanımız da söyledi bizim 5 tane projemiz var. Bu 5 projemizi hayata geçirerek, önce sosyal donatı anlamında Zonguldak’ımızın çehresini değiştirmek istiyoruz. Fotoğrafı güzelleştirmek istiyoruz.7’den 70’e tüm insanlarımızın kaliteli vakit geçirmesini istiyoruz. 10 yıldır ne yazık ki, bana göre siyasi görüşü ne olursa olsun hepimiz kaybettik. 10 yılda bana göre kazanan olmadı. Kağıt üzerinde CHP kazandı ama görüntüde, işin aslında Zonguldak’ta hiçbir vatandaşımız kazanmadı. Biz diyoruz ki, gelin beraber kazanalım, beraber güzelleştirelim. Ortak akılla beraber yönetelim. Daha samimi duygularla birbirimize sarılalım, kenetlenelim. Zonguldak’ta bana göre en büyük eksikliklerden bir tanesi samimiyetsizlik. Biz samimiyeti tesis edelim, çünkü bizim ortak paydamız Zonguldak Zonguldak’ımız içini beraber uğraşalım, koşturalım istiyoruz. Ben Zonguldak’ımızın bu gençlere koşma izni vereceğini, koşma yetkisi vereceğine tüm kalbimle inanıyorum. Muhtarlar bizim olmazsa olmazımız, mesai arkadaşımız. Sayın Cumhurbaşkanımızın muhtarlara verdiği değeri hepimiz biliyoruz. Biz muhtarlarımızla zaten yıllardır beraber çalışıyoruz. Hem siyaseten, hem Kızılay anlamında inşallah 1 Nisan’dan sonra daha da yakın temas kuracağız, mesai arkadaşı olacağız. Mahallerimizin derdine beraber derman olacağız” diye konuştu.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ise “Önemli bir süreçten geçiyoruz. Özellikle Zonguldak ilimizde 10 yılımız boşa gitti bir 5-10 yılımız boşa gitmemesi adına çok önemli bir dönemeçteyiz. Burada sadece halkımızın elbette takdiri önemlidir. Sivil toplum örgütlerimiz de bu konuda duyarlı olması gerektiğine inanıyoruz. Sizler de bu sürece destek vermesi gerektiği düşüncesiyle çok teşekkür ediyorum” diye söyledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER