SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ KAMU-SEN’İ ZİYARET ETTİ

AK PARTİ KAMU-SEN’İ ZİYARET ETTİ
Bu haber 07 Mart 2019 - 16:25 'de eklendi ve 87 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, eski milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan ve Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan ile Belediye meclis adaylarıyla birlikte Türkiye Kamu-Sen il başkanlığını ziyaret etti.

Türkiye Kamu-Sen il temsilcisi ve Türk Büro-Sen Şube Başkanı Kadir Bacıoğlu ve Kamu-Sen’e bağlı sendika başkan ve yöneticilerinin katıldığı ziyarette AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan Zonguldak’ın çehresini değiştirecek projeler hazırladıklarını söyledi.

AK Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Kamu-Sen il Başkanı Kadir Bacıoğlu, Başkan adayı Ömer Selim Alan’ı tanıdıklarını ve Zonguldak’a hizmet edeceğine inandıklarını belirterek, “hayırlı osun” temennisinde bulundu.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan da yaptığı konuşmada, “Zonguldak’ımızı artık hak ettiği yerlere getirelim, güzelleştirelim istiyoruz. Cumhuriyetin ilk şehri, emeğin başkenti, alın terinin şehri Zonguldak’ımızı, memleketimizi hak ettiği yerlerde görmek istiyoruz vatandaş olarak. Her şeyden önce bütün vatandaşlarımız da bunu istiyor. Ne yazık ki, üzerimizde ‘Türkiye’nin en büyük köyü’ gibi hiç duymak istemediğimiz, tasvip etmediğimiz ve ne yazık ki bunu çok duyduğumuz bir sıfatla karşı karşıyayız. Biz gönül belediyeciliği yaparak, sosyal belediyecilik yaparak alışık olmadığımız, susadığımız hizmetleri Zonguldak’a getirerek inşallah Zonguldak’taki bütün vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye talibiz. Ben inşallah 31 Mart’ta ipi göğüsleyeceğimize adım kadar eminim. Çünkü Zonguldak 10 yıldır hiç hizmet alamadı Belediyecilik anlamında. Bana göre 10 yılda kaybımız var, bana göre 20 yıl geriden gidiyoruz. Hala 2019 yılında yolları konuşuyoruz, suyu konuşuyoruz bunlar Zonguldak’ımıza yakışmıyor” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER