SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ ŞOFÖRLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

AK PARTİ ŞOFÖRLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ
Bu haber 07 Mart 2019 - 16:33 'de eklendi ve 76 views kez görüntülendi.

AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret ederek şoförlerin sorunlarını dinledi.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Bahar’ın da katıldığı toplantıda şoför esnafının sorunları ve çözümleri konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Bahar ve çok sayıda şoför esnafının katıldığı toplantıda şoför esnafının özellikle yol sorunu nedeniyle sık sık araçlarını sanayiye getirerek bakım yaptırmak zorunda kaldıkları belirtildi.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Bahar Belediye başkanlarından şoför esnafı olarak beklentilerinin olduğunu vurgulayarak, “Şehrimizin durumu ortada malum yollarımızın durumu ortada. En büyük sıkıntıyı yaşayan esnaf olarak bizleriz” dedi.

AK Parti il Başkanı Zeki Tosun ise yaptığı konuşmada, “Biz buraya sizlerin dertlerinizi dinlemeye geldik” diyerek, “Şoför esnafımız Zonguldak için çok önemli. Bu işlerin kahrını çeken en başta sizler geliyorsunuz. Bu şehirde her zaman vatandaşla yan yanasınız. Yani sizin hakikaten bize vereceğiniz fikirler önemli. Biz sizden bunları dinleyip adayımızla beraber inşallah yerel seçimlerde başarılı olduğumuzda Zonguldak için hep beraber ne yapabiliriz” diye ifade etti.

AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan ise 31 Mart’ta Zonguldak Belediyesi’ni kazanarak yolların tamamının yapılarak, şoför esnafının sanayiye gitmeyeceğini belirtti.

AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan da konuşmasında, şoför esnafı ile sık sık bir araya geleceklerini, sorunlarını dinleyip birlikte çözüm bulacaklarını kaydederek, “Bizim aslında şoförler odası yönetimindekilerle ve şoför esnafımızla hakikaten çok dertleşmemiz gerekiyor. Sizin çok derdiniz olduğunu biz zaten canlı olarak görüyoruz. Bana göre en büyük sıkıntıyı siz yaşıyorsunuz. Yıl 2019 olmuş biz hala yolları konuşuyoruz. Biz hepimiz sizler başta olmak üzere zaten sanayilerin yollarını ezberledik. Yolların çukurların yüzünden. Biz diyoruz ki, biz bunu hak etmiyoruz. Hiç birimiz, başta sizler. Çünkü bu çileyi hakikaten en çok çeken, bu zulme en çok maruz kalan sizlersiniz. Siz çok önemli bir şey yapıyorsunuz, bizleri taşıyorsunuz, can taşıyorsunuz. Her gün Zonguldak’ı taşıyorsunuz. Biz istiyoruz ki, sizler de rahat olun, biz de rahat olalım. Artık çamurdan, çukurdan konuşmayalım. Artık Zonguldak’ımızı güzelleştirecek, hepimizin yüzünü güldürecek çarşı merkezinde sosyal donatılarımız olsun, boş vakitlerimizde zaman geçirebileceğimiz nefes alacağımız ailemizle 7’den 70’e bütün insanlarımızla memleketimizde kaliteli vakit geçirelim istiyoruz” dedi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER