SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ŞANAL PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

ŞANAL PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ
Bu haber 07 Mart 2019 - 16:14 'de eklendi ve 142 views kez görüntülendi.

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal Zonguldak Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Funda Türk’ü makamında ziyaret etti.

Şanal’a ziyarette Millet İttifakı Belediye Meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Zonguldak Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü çalışanlarıyla da bir araya gelen Şanal 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde destek istedi.

“BİZ YOLLARA ASFALT DÖKERİZ, SİZDE YOLLARA GÜL DÖKERSİNİZ”

Zonguldak Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü çalışanları ile kısa bir konuşma yapan Şanal; “İyi hizmetler yapmak, insan odaklı hizmetler yapmak istiyoruz. Zonguldak’ın sorunlarını biliyoruz, hizmet için desteğinizi istiyorum. Günümüzde yeşil alanlar yaratmanın ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz. Sizlerle beraber güzel bir çalışma yaparak insanlarımıza daha çok yeşil alan yaratmak istiyoruz. Hem suyu ucuzlatmak hem de suyun kalitesini arttırıp herkesin musluğa ağzını dayayıp gönlü rahat su içmesini sağlamayı hedefliyoruz. Kadınlarımıza istihdam alanları açmak istiyoruz. Zonguldak Belediyesi’nin hizmetlerinin kalitesini daha da arttırmak için desteğinize ihtiyacım var. Sizde elimizden tutar destek verirseniz, Zonguldak’ı bambaşka bir çevreye kavuşturacağız. Bizim belediyeciliğimizde Zonguldak Belediyesi’nde en düşük maaş 2500 TL olacak. Üzerine yol artı yemek hizmeti de sağlanacak. Biz yolları asfaltlarız, sizde gül dökersiniz. Bize destek verin” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER