SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

VALİ ERDOĞAN BEKTAŞ HASTANELERDE İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ ERDOĞAN BEKTAŞ HASTANELERDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Bu haber 07 Mart 2019 - 16:03 'de eklendi ve 90 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ilk olarak Atatürk Devlet Hastanesi ek binasında daha sonra Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesinde ardından Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde ve son olarak da Atatürk Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Hastanelerin vatandaşlarımıza hizmet sunduğu birimleri, acil servisler dâhil gezerek yetkililerden bilgi aldı. Ziyaret ettiği her hastanede tedavi görmekte olan hastalarımızla birebir sohbet ederek tedavileri hakkında bilgi aldı. Sohbet esnasında hasta ve yakınlarının tedavilerinden dolayı doktor, hemşire ve diğer hastane personelinden duydukları memnuniyetlerini ifade etmesinden mutluluk duyan Vali BEKTAŞ’ ın, özellikle beyin felci geçirmesi sonrasında yatağa bağımlı kalan ve 4 yıla yakın bir süredir Atatürk Devlet Hastanesinde yatarak tedavisi yapılan bir bayan hastanın yakınlarının Palyatif Bakım Servisi hemşire, bakıcı personel ile başhekime teşekkür ederek, duydukları memnuniyeti belirtmelerinden ayrıca memnun olduğu gözlemlendi.

İnşaatı halen devam etmekte olan yeni hastane binası inşaatı hakkında da yetkililerden bilgi alan Valimiz Erdoğan Bektaş’ın ziyaret ve incelemelerine İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Güner, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan Tosun ve diğer yetkililer de eşlik ettiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER