SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN: BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN KADINLARIMIZ BAŞIMIZIN TACIDIR

ALAN: BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN KADINLARIMIZ BAŞIMIZIN TACIDIR
Bu haber 08 Mart 2019 - 17:41 'de eklendi ve 84 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Gazipaşa Caddesi üzerinde kadınlara çikolatalı karanfil dağıttı.

AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti il Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman ve AK parti il kadın Kolları yönetimi ile birlikte kadınlara karanfil dağıtan Belediye başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan,  “Bir gün değil her gün kadınlarımız başımızın tacıdır” diyerek,  “Bir gün değil her gün kadınlarımız başımızın tacıdır. Kadınlar Gününe Özel Gazipaşa Caddesi’nde kadınlarımıza gül ve çikolata dağıttık. Yüzlerde tebessüm görmek bizleri daha da güçlendiriyor. Bu vesile ile tekrar kadınlarımızın gününü kutluyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER