SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

NAZMİ ÖZDEN AÇIKLADI: ADAYIM

NAZMİ ÖZDEN AÇIKLADI: ADAYIM
Bu haber 09 Mart 2019 - 17:39 'de eklendi ve 239 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ın sevilen esnaflarından, Zonguldak’ta “dökümcü ve heykelci Nazmi” olarak bilinen ve CHP’nin en sağlam üyelerinden Nazmi Özden 31 Mart yerel seçim sonrasında yapılması muhtemel olan Merkez ilçe Başkanlığı için şimdiden ısınmaya başladı.

31 Mart yerel seçimlerinde Zonguldak Belediyesi’ni CHP adayı Şenol Şanal’ın kazanacağına inandığını belirten Nazmi Özden, yıllardır CHP’nin bir üyesi olarak partisine hizmet ettiğini belirterek, seçimlerden sonra Merkez ilçe kongresinin yapılmasının muhtemel olduğunu vurgulayarak, “Cumhuriyet Halk Partisi Merkez ilçe Başkanlığı’na adayım. İnşallah 31 Mart’ta Belediye başkanlığı seçiminden zaferle çıkıp, Merkez ilçe Başkanlığı’na da zevkle çalışmalara başlarım.  Senelerce Cumhuriyet Halk Partisi’nin birçok kademelerinde görev yaptım. Çıraklık ve kalfalıktan sonra şimdi de ustalık dönemini CHP Merkez ilçe başkanlığında tamamlamak istiyorum. İnşallah Merkez ilçe seçimine ekip arkadaşlarımla ve partililerimizin de desteği ile Merkez ilçe Başkanlığı’na adayım.  Tüm partililerimize ve kamuoyuna şimdiden ilan ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER