SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ ADAYI ALAN NERGİS PARK PROJESİNİ TANITTI

AK PARTİ ADAYI ALAN NERGİS PARK PROJESİNİ TANITTI
Bu haber 11 Mart 2019 - 15:37 'de eklendi ve 83 views kez görüntülendi.

AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, Zonguldak için hazırladıkları 5 projeden birisi olan Nergis Park’ta basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti il Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman ve Belediye Meclis üyesi adaylarıyla birlikte Nergis Park projesini tanıtan AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan, Zonguldak’ı hak ettiği hizmetlere kavuşturacaklarını söyledi.

Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, “Bizler yola çıktığımızdan beri sadece ve sadece projelerimizden, Belediye Başkan adayımızın projelerinden bahsediyoruz. Yapacaklarımızdan bahsediyoruz. Başka hiç kimsenin yaptığı ile ettiği ile ilgilenmiyoruz. Eğer Belediye Başkanı Ömer Selim Alan 5 yıl içerisinde de sadece yaptıklarıyla konuşulacak dedik. Projeyi çizmek basit, yapmak önemli olan. Biz en başından beri yıkmak için değil, yapmak için geldiğimizi ve en önemli projemizin yapmak olduğunu defalarca söyledik” dedi.

ALAN:  ŞEHRİMİZİN BİR ALANA İHTİYACI VAR

Nergis Park projesini ve diğer 5 projeyi de hayata geçireceklerini belirten AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer selim Alan da yaptığı konuşmada, “Biliyorsunuz bu alan da Kan Merkezi binamızda dolu dolu 12 yılımız geçti. Ali Kaban valimiz zamanında ‘şehrimizin bir meydanı yok, bir meydana kavuşalım’ diye bir teklif geldi. Önce biraz şaşırdık ama sonra düşününce hakikaten şehrimizin bir meydana, bir alana ihtiyacı var. Ankara’daki büyüklerimizi ikna ettik. Kızılay kan Merkezi’mizi başka bir yere taşıdık.  O zaman söylenen gibi olmadı ne yazık ki, o zaman buraya meydan yapılacaktı ama şu an görüyorsunuz buranın halini. Sadece bir yeşillendirme yapıldı ve kaldı. Biz de projelerimizin içine burayı kattık. Bu da bizim için önemli. Şehrimizin nefes alacağı, vatandaşlarımızın çarşının merkezinde nefes alacağı, vatandaşımız Ankara’dan geldiği zaman şehir merkezine girdiğini anlamasını istiyoruz. İnşallah bu projeyi hayata geçirdiğimiz zaman şehrimizin sembolü Madenci Anıtı’mızla beraber, misafirlerimizi karşılayacağız. Altında 120 araçlık bir otopark olacak. Üzerinde de yine vatandaşımızın bizden talepleri doğrultusunda projelendirdiğimiz bir engelsiz yaşam merkezimiz olacak. Engelli vatandaşlarımız için onların dertleriyle, dertlenmek için ve beraber zaman geçirmek için burada bir engelsiz yaşam alanımız olacak. Yaşlı merkezi diye tabir ettiğimiz, yaşlı vatandaşlarımızın çarşı merkezinde nefes alacağı, kaliteli vakit geçireceği, birbirleriyle sohbet edebileceği bir alan olacak. Çocuklarımızın rahat bir şekilde oyun oynayabileceği bir alanımız olacak. Biz bu şekilde Nergis Park’ı inşallah hayata geçireceğiz. Proje yapmak kolay, önemli olan projeleri hayata geçirmek. Biz inşallah 31 Mart’tan sonra açıkladığımız 5 projeyi de hayata geçirerek, Zonguldak’ımızın yüzünü güldürmeye talibiz. Geçen hafta biliyorsunuz Sayın Cumhurbaşkanımız memleketimizdeydi, 5 projenin de arkasında olduğu, teminatı olduğunu kendisi söyledi. Bizler de inşallah aldığımız destekle vatandaşımızın teveccühüne inanıyoruz ki, 31 Mart’ta zaferle ayrılacağız ve Zonguldak’ımızı hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız” dedi. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER