SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ ADAYI ALAN, KAPUZ TERSANEDE PROJE TANITTI

AK PARTİ ADAYI ALAN, KAPUZ TERSANEDE PROJE TANITTI
Bu haber 12 Mart 2019 - 14:22 'de eklendi ve 107 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, Zonguldak’ta hayata geçirmeyi düşündükleri projeleri yerinde kamuoyuna tanıtıyor.

Önceki gün Nergis Park projesini tanıtan AK Parti adayı Dr. Ömer Selim Alan dün de Kapuz Tersane Plaj tesislerinde basın toplantısı yaparak, vatandaşların modern ve Zonguldak’a yakışan bir tesisi kazandırmak istediklerini ifade etti.

AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti il Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman ve Belediye meclis adaylarıyla birlikte projeyi Zonguldak kamuoyuna tanıtan AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, Zonguldak’ın böylesi güzel projelere ihtiyacı olduğunu söyledi.

AK Parti Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan,  “Tersane Plaj Tesisleri Projemizi yerinde anlattık. Projelerimize güzel geri dönüşler olması bizi daha da heyecanlandırıyor. İnşallah göreve geldikten ivedilikle çalışıp projelerimizi hayata geçireceğiz. Tersane projemiz çok önemli bir proje çünkü denizin kenarında bir şehir olmamıza rağmen denizimizden yeterince faydalanamıyoruz. Zonguldak’ımıza yakışır bir tesisi inşallah hayata geçireceğiz. Proje detayları için www.omerselimalan.com.tr adresinden inceleyebilirsiniz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER