SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CHP ADAYI ŞANAL: 31 MART’TA BAHARI KUCAKLAMAK ÜZERE YOLA ÇIKTIK

CHP ADAYI ŞANAL: 31 MART’TA BAHARI KUCAKLAMAK ÜZERE YOLA ÇIKTIK
Bu haber 12 Mart 2019 - 17:28 'de eklendi ve 113 views kez görüntülendi.

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Kadir Habiboğlu’nu makamında ziyaret etti.

Şanal’a ziyarette CHP Milletvekili Ünal Demirtaş, Millet İttifakı Belediye Meclis üyesi adayları ve birçok partili katıldı.

Şanal’a başarı dileyen Habiboğlu; “Kendilerine bizleri ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Yoğun bir çalışma içindeler. Biz de bu çalışmaları takip ediyoruz. Biz de kendi çalışmalarımızı yapıyoruz. Burası bir odadır. Bizim yaklaşık 600 tane yerimiz var. Her siyasi partiye üye olan arkadaşımız da vardır. Her siyasi partiye gönlünü vermiş olan arkadaşlarımız da vardır. Hayırlı olsun diyelim. Allah yazmışsa Allah nasip etmişse nasip etsin diyorum. Güzel çalışmalar diliyorum” dedi.

Ayrımcılığın olmayacağı bir belediyecilik ile hizmet edeceklerine vurgu yapan Şanal;

“Öncelikle Kadir Bey’e şahsın ve ekibime gösterdiği sıcak ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta baharı kucaklamak üzere yola çıktık. Durmadan dinlenmeden çalışıyoruz.   Şehrin sorunlarını yok etmeye, herkesin yüzünü güldürmeye, sosyal adaletten, hukukun üstünlüğü ile ayrımcılık yapmadan herkese eşit ve kaliteli hizmetler, sürekli hizmetler vermek istiyoruz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER