SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MHP ADAYI HAMDİ AYAN’DAN KURUM ZİYARETLERİ

MHP ADAYI HAMDİ AYAN’DAN KURUM ZİYARETLERİ
Bu haber 12 Mart 2019 - 17:31 'de eklendi ve 106 views kez görüntülendi.

MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, bugün kurum ziyaretlerini Zonguldak Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde başladı….

MHP adayı Ayan ve MHP il teşkilatıyla birlikte bugün kurum ziyaretlerine Zonguldak Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde İl Müdürü Cemalettin Çataklı ile başladı. Çataklı’yı makamında ziyaret eden Ayan, seçim çalışmalarından ve projelerinden bahsettiği görüşmelerin ardından İl Müdür Yardımcısı Hasan Akcaalan’ı ve çalışanlarını ziyaret etti.

Ayan, daha sonra Zonguldak Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü ’ye yeni binalarında,  makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.  Kurum çalışanlarını da ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Ayan, desteklerini istedi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER