SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ŞANAL TEZ-KOOP’U ZİYARET ETTİ

ŞANAL TEZ-KOOP’U ZİYARET ETTİ
Bu haber 12 Mart 2019 - 17:30 'de eklendi ve 116 views kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal, Tez-Koop İş Sendikasını ziyaret etti.

Ziyarette, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Millet İttifakı Zonguldak Belediye Meclis üyesi adayları ve partililer Şanal’a eşlik etti.

Şenol Şanal ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; “Seçim gezileri dahilinde bugün Tez-Koop başkanını ziyaret ettik.

Zonguldak’ta ufak tefek şikayetlere yol açan yol şikayetlerini düzelteceğiz 6 ay içinde hiç bir sorun kalmayacak istihdam yaratacağız.

Emeği başkent olan Zonguldak kadınların üzerindeki baskıyı kaldırıp marka yaratacağız.

Hiç kimseyi ayrıştırmayacağız, Mart’ın sonu bahar diyoruz.”

Tez-Koop İş Sendikası Zonguldak Şubesi Başkanı Şerif Taşören’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “kendilerine bu nazik hareketi için teşekkür ediyoruz” dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş’da; “çalışmalarımız devam ediyor. Önceki belediye başkanımız güzel çalışmalar yaptı ama bayrak Şenol Şanal beye geçti.

Zonguldak’a bir mühendis gerekir diyoruz. Zonguldak’ın daha güzel bir kent yaşamı için birlikte çalışacağız güçlü bir kadro var bu kadro ile güçlü çalışacağız. Zaten seçimi aldık ama daha güçlü olmamız gerekiyor bu yüzden desteklerini bekliyoruz. İyi partiyle ittifak iyi bir güç kattı verdikleri destek için teşekkür ediyorum.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER