SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ ADAYI DR. ÖMER SELİM ALAN’DAN, LOKMAN GÜL’E ZİYARET

AK PARTİ ADAYI DR. ÖMER SELİM ALAN’DAN, LOKMAN GÜL’E ZİYARET
Bu haber 13 Mart 2019 - 16:44 'de eklendi ve 205 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Beraberinde; AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan ile birlikte Gazipaşa Caddesi üzerinde esnaf ve vatandaşlara Zonguldak için hazırladıkları proje kataloğunu tanıtan AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, “Gazipaşa Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek, proje kataloglarımızı verdik. Desteklerinden dolayı esnafımız, çalışanları ve hemşerilerime çok teşekkür ederim. İnşallah 31 Mart’tan sonra Zonguldak AK Belediyecilik ile daha yaşanabilir olacak” dedi.

Birlik İşhanı’nda bulunan ofisleri de tek tek gezerek hem destek isteyen, hem proje kataloğunu vatandaşlara takdim eden AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan HÜRDÜŞÜN Gazetesi Sahibi iş adamı Lokman Gül’ün ofisini de ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER