SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ EREĞLİ’DE ÇIKIŞTA

AK PARTİ EREĞLİ’DE ÇIKIŞTA
Bu haber 13 Mart 2019 - 16:33 'de eklendi ve 83 views kez görüntülendi.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin seçim çalışmaları kapsamında destek ziyaretlerini hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin, seçim çalışmaları doğrultusunda kurum, kuruluş STK, esnaf ve vatandaşlar olmak üzere gezmedik yer, çalmadık kapı bırakmazken ne hikmetse Belediye meclis üyesi adaylarının çoğunu gören yok.

Vatandaş ve partililerin birçoğu AK Parti Belediye meclis üyesi adaylarının çoğuna sıcak bakmazken, Belediye Başkan adayı Erol Şahin maddi ve manevi her türlü fedakarlıktan kaçınmayarak, seçimi kazanmak için uğraşırken, ne hikmetse gerek meclis adaylarının birçoğu ve ilçe teşkilatlarının bir kısmı meydanlarda yok.

Acaba bu insanlar Erol Şahin’i seçtirmemek için mi uğraşıyorlar!

19 Mart’ta Ereğli’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimin kaderini belirleyecek, vereceği müjdeler, söyleyeceği yatırım projeleri Erol Şahin’in aynası olacak.

31 Mart akşamı Erol Şahin seçimi kazanırsa, bir tek Ereğli değil meclis üyeleri ile teşkilat ve Ereğli halkı kazanacak.

Vatandaş meydanlarda Belediye meclis adaylarını ve ilçe teşkilatını görmek istiyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER