SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ ADAYI ALAN’DAN TERAKKİ VE BAHÇELİEVLER’DE GÖVDE GÖSTERİSİ

AK PARTİ ADAYI ALAN’DAN TERAKKİ VE BAHÇELİEVLER’DE GÖVDE GÖSTERİSİ
Bu haber 14 Mart 2019 - 14:55 'de eklendi ve 104 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor.

Gündüz sabah erken saatlerde kent merkezinde kamu kurum ve kuruluşları ile STK ve esnafları ziyaret ederek destek isteyen AK Parti adayı Dr. Ömer Selim Alan akşamları da mahallelerde vatandaşla bir araya gelerek projelerini anlatıyor.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan Bahçelievler ve Terakki Mahallesi’nde düzenlediği mahalle toplantısında Zonguldak’ı güzelleştirip, herkesin yüzünü güldüreceklerini ifade etti.

31 Mart’ta n sonra aynı hız ve heyecanla çalışacaklarını belirten AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan,  “Bahçelievler ve Terakki Mahallesi Sakinleri ile buluştuk. Projelerimizi anlattık, desteklerini istedik. Mahalle sakinlerimize güzel karşılamaları ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. İnşallah 31 Mart’tan sonra aynı hız ve aynı heyecan ile çalışacağız ve vatandaşlarımıza kulak verip sorunları bir bir çözeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER