SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MHP’DE ERKAN HABERAL SÜRPRİZİ

MHP’DE ERKAN HABERAL SÜRPRİZİ
Bu haber 14 Mart 2019 - 17:15 'de eklendi ve 131 views kez görüntülendi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Erkan Haberal MHP il Başkanlığı’na sürpriz bir ziyaret te bulundu.

MHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkan vekili Levent Bülbül’ü bekleyen MHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan ve partililer bir anda karşılarında Erkan Haberal’ı görünce bir anlık şaşkınlık yaşadı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Zonguldak’ta gerçekleştireceği miting öncesi Zonguldak’a gelen MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan ve partililer tarafından karşılandı.

Parti binasında gazetecilere açıklama yapan MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, MHP adayı Hamdi Ayan’ın Zonguldak Belediye Başkan adaylığının doğru bir tercih olduğunu hatırlatarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de yarın Zonguldak’ta yapacağı mitingde Ayan’a tam destek vereceğini vurguladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER