SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK BELEDİYESİ KİMLERİ CEZALANDIRIYOR?

ZONGULDAK BELEDİYESİ KİMLERİ CEZALANDIRIYOR?
Bu haber 15 Mart 2019 - 18:07 'de eklendi ve 86 views kez görüntülendi.

Son günlerde CHP’li Zonguldak Belediyesi Zonguldak’a hizmet etmeyerek halkı cezalandırıyor.

Zonguldak Belediyesi CHP adayı Şenol Şanal’ın seçimi kaybetmesi için yaptığı entrikalar, Şenol Şanal’ı değil, Zonguldak halkını cezalandırıyor.

Hizmet yok, beton yok, lağım suları sokaklara akıyor. Hizmet için aksayan yol, su, temizlik ve fen işleri hizmetleri durma noktasına geldi.

Belediye’yi arayan vatandaşlar Belediye’de muhatap bulamıyor. Belediye binasında çalışan birim amirleri hizmet yerine 2 bölüme ayrılmışlar.

AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan’cılar ve CHP’li Şenol Şanal’cılar.

Vatandaş soruyor; Siz Belediye yetkilileri, sizler kimin uşaklığını yapıyorsunuz? Sizler kimin bayrağını sallıyorsunuz? Sizler giderayak hangi esnafların paralarını verirken, hangi esnafları paralarını vermeyerek cezalandırıyorsunuz? Görevde son günlerini yaşayan başta başkan ve bazı yetkililer hizmet yerine yurt içi ve yurt dışı seyahatler yapıyorlar. Borç batağında olan belediyenin ve vatandaşın paraları ile saltanat sürüyorsunuz.

Sizler son günlerde onurunuzla vatandaşa hizmet ederek, görevlerinizi gelecek başkan ve ekibine devredeceğinize, hem vatandaşa, hem gelecek yeni başkan ve ekibine ihanet ediyorsunuz beyler.

Bu yaptıklarınız CHP adayı Şenol Şanal ile beraber görev yaparken vatandaşın bilmediği hangi sebeplerden dolayı ters düşüp ayrılık rüzgarlarından sonra aranızdaki kara kedilerin sebebini bilen yok.

Sizler böyle yaparak kimi cezalandırmak istiyorsunuz. Acaba AK Parti adayı Ömer Selim Alan’ı mı, Şenol Şanal’ı mı?

Sizler cezalandırdığınız Zonguldak vatandaşıdır beyler.  Sizin bu zihniyetiniz senelerce kimsenin tasvip etmediği Zonguldak Belediyesi’nin CHP zihniyetidir. Sizlerin kişisel kinleriniz vatandaşa yapılacak hizmetten önemli hale geldi. Belediye kişilere değil, şehrine, halkına hizmet için vardır. Ama sizin gibi zihniyet kin, nefretle şehri cezalandırıyorsunuz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER