SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MHP ADAYI AYAN’DAN, PAZARCI ESNAFINA MODERN PROJE

MHP ADAYI AYAN’DAN, PAZARCI ESNAFINA MODERN PROJE
Bu haber 16 Mart 2019 - 18:43 'de eklendi ve 266 views kez görüntülendi.

MHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan, pazarcı esnafı ile bir araya gelerek 67’de 67 projesi hakkında bilgilendirme yaptı….

MHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan, MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse ve MHP Parti Teşkilatı, Kıbrıs kahvesinde pazarcı esnafı ile bir araya gelerek kahvaltı yaptı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 67 projeye destek vereceğini söyleyen Ayan, pazarcı esnafı içinde modern bir projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

Pazarcı esnafından destek isteyen ve modern bir yerde satış yapmaları için çalışma yapacaklarını söyleyen Hamdi Ayan: “Önümüzde bir seçim var. Biz bütün pazar yerlerimiz ziyaret etme şansı bulduk. Diğer siyasi partilerin adaylarının da projeleri var, ama ben pazarcı esnafını tedirgin gördüm. Çatısı olmayan pazar yeri olmaz. Orası bize yakışmıyor, modern değil. Müşterinin merak edebileceği pazar yeri gerekiyor. Benim ağzımdan duymadığınız hiçbir şeye itibar etmeyin, seçim sürecindeyiz. Beraber Zonguldak’ı kalkındıralım.”

Yerel seçim sürecinin aday ve proje yarışına döndüğünü söyleyen Ayan: “Genel Başkanımız projelerimize sahip çıkıyor. 67 projemizin arkasında olduğunu söyledi. Yollar 6 ayda bitecek dedim, diğer adaylarda aynısını konuşuyor. Ben ne konuşursam diğer arkadaşlarda aynı konuşmalar var. Potansiyelimizi arttırmamız gerekiyor. Devlet bir yere kadar getirir, yerel yönetimler güçlenmelidir. Zonguldak’ta seçim aday ve proje yarışına döndü.” dedi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER