SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN: GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZ

ALAN: GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZ
Bu haber 17 Mart 2019 - 12:10 'de eklendi ve 286 views kez görüntülendi.

 

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan seçim çalışmaları kapsamında hız limitini artırarak devam ediyor.

Gündüz çeşitli kurum ve kuruluşlar, sivil toplum örgütleri ve esnafları ziyaret eden AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan akşamları da mahallelerde ev ve mahalle halkı ile buluşarak projelerini anlatıyor.

Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan dün akşam da Bülent Ecevit Üniversitesi bölgesindeki gençlerle bir araya gelerek Zonguldak için yapmak istedikleri hizmetler ve projeler hakkında bilgi verdi.

Üniversiteli gençler ve mahalle halkı ile sohbet eden Dr. Ömer Selim Alan, gençlerle samimi bir şekilde sohbet ederken, “Gençler bizim geleceğimiz… Üniversite bölgesinde bulunan üniversiteli arkadaşlarımız ve hemşerilerimiz ile buluşarak, istişare ettik. Güzel ağırlamaları ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER