SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ÇEKEKLERİ YIKILAN BALIKÇILAR DERDİNİ AK PARTİ’YE ANLATTI

ÇEKEKLERİ YIKILAN BALIKÇILAR DERDİNİ AK PARTİ’YE ANLATTI
Bu haber 17 Mart 2019 - 17:18 'de eklendi ve 78 views kez görüntülendi.

Geçtiğimiz yıllarda Zonguldak Valiliği tarafından çekekleri yıkılan yaklaşık 135 çekek sahibi balıkçı mağdur olduklarını belirterek sorunlarını AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun ve Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan’a anlattılar.

Liman Caddesi’nde çekekleri yıkılan balıkçılarla bir araya gelen AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun ve Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, soruna çözüm bulmak için hep birlikte ortak akılla çözüm bulunabileceğini belirttiler.

Çekeklerin yıkılmadan önce ve sonrasında ilgili kurumlara gittiklerini ancak bir çözüm bulamadıklarını belirten balıkçılar yıkılan yerlerin de yapılmadığını ve mezbelelik bir halde durduğunu ifade ederek çözüm bulunmasını istediler.

Balıkçıların sorunlarını dinleyen Milletvekili Hamdi Uçar, il Başkanı Zeki Tosun ve Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, daha sonra geçtiğimiz yıl vatandaşların liman arkasına geçişleri engellenen ve bariyer ile Zonguldak Valiliği Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı’na kadar giderek sıkıntıyı yerinde gördüler ve vatandaşlardan gelen talepleri dinlediler.

Milletvekili Hamdi Uçar, il Başkanı Zeki Tosun ve Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan liman arkasına da giderek burasının güzel bir proje ile yeniden vatandaşların sosyal yaşamına katkı vermek amacıyla yeni düzenleme yapılabileceğini, vatandaşların eş ve çocuklarıyla gelip dinlenebileceği bir alan kazandırılması gerektiğine dikkat çektiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER