SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ŞANAL 467 EVLER’DE KONUŞTU: MAHALLEYE YÜRÜYEN MERDİVEN YAPACAĞIZ”

ŞANAL 467 EVLER’DE KONUŞTU: MAHALLEYE YÜRÜYEN MERDİVEN YAPACAĞIZ”
Bu haber 17 Mart 2019 - 17:02 'de eklendi ve 131 views kez görüntülendi.

CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal Meşrutiyet Mahallesi 467 Evler’de vatandaşlara seslendi. Şanal’ın Mahalle ziyareti yoğun ilgiden dolayı adeta mitinge dönüşürken Şanal mahalle halkına diğer projelerden ayrı yürüyen merdiven sözü verdi.

Şanal’a mahalle ziyaretinde eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Önay Alpago, Millet İttifakı Zonguldak Belediyesi Meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti.

“SU %25, KATI ATIK BEDELLERİ %30 UCUZLAYACAK”

Vatandaşlara hitap eden Zonguldak Belediyesi Başkan adayı Şenol Şanal; “Beni, meclis üyesi adaylarımızı ve sayın bakanımızı bu şekilde karşılamanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Güzel size yaraşır hizmetler vermek için yola çıktık. Adalet ve hukukun üstünlüğüne inanarak kimseyi ayrıştırmamak için yola çıktık. Zonguldak’ta suyun kalitesini yükselteceğiz. Su yüzde 25, Katı atık bedelleri yüzde 30 düşüreceğiz. 16 yıldır bizi yöneten iktidar emeğin başkenti olan Zonguldak’ı emeklinin başkenti yaptı. Gençlerimiz ve Kadınlarımıza bir marka yaratıp üretim yaparak istihdam sağlayacağız. Sosyal belediyecilik anlayışı ile kimse yatağa aç girmeyecek. Yaşlılarımıza, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza evre bakım hizmeti getireceğiz. Engelli vatandaşlarımız için otobüslere indirme bindirme rampalarını zorunlu hale getireceğiz. Zonguldak’ta kültür merkezinin faaliyetlerini geliştirerek konservatuar kuracağız. Sokak hayvanlarına uluslararası anlaşmalara uygun barınaklar inşa edeceğiz. Bir ihbar hattı oluşturacağız. Vatandaşımızın bir cenazesi olduğunda hemen oraya bir psikolog, bir hemşire bir de din görevlisi göndereceğiz. Cenazesi olan vatandaşımız acısını yaşayacak gereken işleri biz yapacağız. Biz bu şehrin ölüsüne de dirisine de sahip olacağız” dedi.

“BUNLARDA UTANMA DA YOK”

Diğer adayların projeleri devletin raflarından çalarak, kendininmiş gibi vatandaşlara anlattığına vurgu yapan Şanal; “Zonguldak’ta bazı projeler Zonguldak’a mal olmuş projelerdir. Bazı adaylar projeler kendilerininmiş gibi emek hırsızlığı yapıyorlar. İsmail Eşref döneminde hazırlanan Lavuar Alanı projesini kendilerininmiş gibi anlatmaları ayıptır. Hiç mi utanma yok bunlarda anlamıyorum ki… Bari bu projeyi anlatırken emeği geçenlere teşekkür edip hakkını verin. Kızlar Plajı projesini size söz ilk 6 ay içerisinde Zonguldak Belediyesi Sosyal Tesisleri olarak sizlere kazandıracağız. Bizim yönetimimizde ki Zonguldak Belediyesi’nde en düşük maaş 2500 lira olacak. Asfalt tesisi kurup hem istihdam yaratacağız, hem de ilk 6 ayda asfaltlanmadık yol kalmayacak. Herkesin yolu pırıl pırıl olacak.

“467 EVLER MEŞRUTİYET MAHALLESİNE YÜRÜYEN MERDİVEN YAPACAĞIZ”

Mahalleye yürüyen merdiven yapacaklarına da vurgu yapan Şanal Mahallemizde yaşlı teyzelerimiz var. Kazara gidip gelirken yoruluyormuş. Ben yaşlılarımızı yorar mıyım, üzer miyim. Mahallemize yürüyen merdiven yaptıracağız” dedi.

“MİLLET İTTİFAKI MİLLETİMİZİN ORTAK AKLIDIR”

Vatandaşlara seslenen eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Önay Alpago Dün Antalya’ya giderken İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener ile karşılaştım. Size selamlarını getirdim. Türkiye’nin çoğu yerinde Millet İttifakı çatısı altında seçime gidiyoruz. Bu milletimizin ortak aklıdır. Ülkemizin geldiği durumu görüyorsunuz. Ülkemizde varlık kuyrukları dedikleri kuyrukları görüyorsunuz. Belli ürünleri belli miktarda alabilen bu kuyrukların neresi varlık kuyruğudur. Cumhurbaşkanı çıkıyor Bunun adına varlık kuyruğu diyor. Rize de Cumhurbaşkanının memleketinde 10 kişilik temizlik işi için verilen ilana 12.000 kişi başvurdu. Bu iktidar döneminde işsizlik artı.

Ülkeyi zillet gibi kavramlarla bölüyorlar. Soruyorum size T.C ve andımızı kim kaldırdı. Türküm demeye utanıyor musunuz? T.C ibaresi ve andımızın için verilen önergeleri bunlar kabul etmedi. Bize terörist, zillet, PKK diyen bir Cumhurbaşkanı var. Bize bunu diyemez. Ben kendisine oy vermedim ama benimde Cumhurbaşkanım. Ben kendilerine makamına saygı duyuyorsam oda bize saygı duyacak. Bize illet diyor. Hangi ülkece kendi vatandaşına bunu diyen bir Cumhurbaşkanı var. Emeklilere ikramiye, Asgari ücretin yükseltilmesi CHP sayesinde olmuştur. Biz bunları zorlamasak bunların bunu yapacağı yoktu. Beceriksizliklerini örtmek için gündem değiştiriyorlar. Bunlara aldanmayın.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER