SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN KARAELMAS KENT PARK PROJESİNİ TANITTI

ALAN KARAELMAS KENT PARK PROJESİNİ TANITTI
Bu haber 18 Mart 2019 - 16:34 'de eklendi ve 81 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Doktor Ömer Selim Alan, Lavuar alanına yapılacak Karaelmas Kent Park projesini kamuoyuna tanıttı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan ve Belediye meclis adaylarının da katıldığı proje tanıtımında konuşan Alan,31 mart akşamı seçimi kazanıp, 1 Nisan’dan sonra durmada, yorulmadan söz verdikleri projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Karaelmas kent Park projesinin tanıtımını yapan AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, proje ile ilgili, “Burada gördüğünüz gibi kulelerimizin tarihi mirasımızı bozmadan seyir terası yapacağız. Şuan nikâhlarımızı Belediye binasında kıyıyoruz projemizde aynı anda 400 kişilik 2 tane 200’er kişilik nikah salonunuzu hayata geçireceğiz. Bu alanın altına 500 araçlık otoparkımız olacak, üstünde kongre merkezlerimiz, gençlik merkezlerimiz, çocuk parklarımız, amfi tiyatrolarımız ve konser alanlarımız olacak. Yaşlılarımız için emeklilerimiz için alanlarımız olacak. İnşallah biz bunları yapacağız. Bunlar projede kalmayacak. Biz bunun sözünü veriyoruz vatandaşımızdan destek istiyoruz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER