SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“DESTEK VERİN BİRLİKTE YAPALIM”

“DESTEK VERİN BİRLİKTE YAPALIM”
Bu haber 18 Mart 2019 - 16:35 'de eklendi ve 158 views kez görüntülendi.

CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal Doğan Taksi Durağı’nı ziyaret ederek taksici esnafı ile bir araya geldi.

Ziyarette Şanal’a Millet İttifakı Zonguldak Belediye Meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti.

“MİTİNG ALANI İSTİYORUZ”

Taksiciler Şanal’a miting alanı ve yolların yapılmasını miting yapılacağı zaman işlerinin durduğunu, durağa giriş çıkış yapamadıklarını ifade etti.

“DESTEK VERİN BİRLİKTE YAPALIM”

Taksici esnafından destek isteyen Şanal; “Bana güvenin bütün sıkıntıları beraber aşalım. Evet, alt yapı sorunlarımız vardı ama aşıldı. 4 yıl önce doğalgaz yoktu. Şimdi sorunlar aşıldı. Doğalgaz işleri İstanbul, Ankara’da 10 yıl sürdü. Bakın diğer adaylar asfalt tesisini ağzına bile almıyor. Biz Asfalt tesisi ile belki yollarınıza gül dökemeyiz ama asfaltlanmadık yolunuz kalmayacak. Durak sorununuz olduğunu biliyorum. Sorunlara hakimim. Bize güvenin” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER