SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN EREĞLİ’YE YATIRIM VE İSTİHDAM SÖZÜ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN EREĞLİ’YE YATIRIM VE İSTİHDAM SÖZÜ
Bu haber 19 Mart 2019 - 17:23 'de eklendi ve 88 views kez görüntülendi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Ereğli’ye gelerek, yatırım ve istihdam sözü verdi.

Ereğli’den binlerce kişinin coşkulu bir şekilde karşıladığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasına; “Karadeniz’in İncisi Ereğli, emeğin, alın terini, helal kazancın, üretimin şehri Ereğli… Sizi gönülden selamlıyorum” diyerek başladı.

Ereğli halkının 24 Haziran genel seçimlerinde kendisine verdiği sözü tuttuğunu ve yüzde 56 oy ile Cumhurbaşkanı olmasına destek olduğunu hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ereğli’ye teşekkür etti.

Gün içinde Sakarya, Kocaeli ve İstanbul’un Üsküdar ilçesinde 3 mitinge daha katılacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İstanbul ve Ankara dışında ziyaret ettiğim 4 ilçeden biri Ereğli’dir. Yarimiz Ereğli’ye Zonguldak’ta söz vermiştik, sözümüzü tuttuk çıktık, geldik”  dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin için de,

“Bizler, Karadeniz Ereğli’de bugüne kadar verdiğimiz hizmeti, bundan sonra daha da iyi verelim diyoruz. Onun için de Erol Şahin kardeşimizin daha iyi hizmet edeceğine inandığımız için adayımız olarak gösterdik. Dolayısıyla Erol Şahin kardeşim de burada inşallah bu seçimi kazandıktan sonra 5 yıl sizin hizmetkarınız olacak ve yeni sistemde, benim buradaki elim, ayağım, her şeyim Erol Şahin’dir. Çünkü partimin genel başkanıyım, aynı zamanda partimin buradaki Belediye Başkanı Erol Şahin olacak. İnşallah Karadeniz Ereğli’de bu hizmetleri çok daha iyi bir noktaya taşıyacağız” diye ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ereğli’ye yapılacak yatırımlarla ilgili de önemli müjdeler verirken, “Erdemir’in, ülkemizde önemli bir yeri olduğu kadar, Ereğlimizin de en güçlü markasıdır. Şimdi buradan bir müjde veriyorum; Fabrikamız bir milyar dolarlık yeni bir yatırım kararı aldı. Bu yatırımla, fabrikamızla üretim kapasitesi artacak, Ereğlimizden bin kardeşimize ilave istihdam imkanı ortaya çıkacak” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER