SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ ADAYI ALAN’A BAHÇELİEVLERDE COŞKULU KARŞILAMA

AK PARTİ ADAYI ALAN’A BAHÇELİEVLERDE COŞKULU KARŞILAMA
Bu haber 20 Mart 2019 - 12:19 'de eklendi ve 110 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan mahallelerde coşkulu bir şekilde karşılanıyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan ve partililerle birlikte 19 mahallede eş zamanlı ziyaretlerde bulunduklarını belirten Alan, bıkmadan, yorulmadan gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Bahçelievler Mahallesi’nde meşalelerle karşılanan AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, “19’da 19 Mahallemizde eş zamanlı ziyaretlerde bulunduk. Teşkilatımız, Meclis Üyesi Adaylarımız ile hizmet için yola çıktık. Çukur, çamur, bakımsız bir Zonguldak’ı hak etmiyoruz. Bunun için bir olduk, gece gündüz demeden, bıkmadan yorulmadan, tutamayacağımız sözler vermeden, ayaklarımızı yere sağlam basarak çalışıyoruz. Bahçelievler mahallemizdeydik bu akşam, kapı kapı dolaştık, projelerimizi anlattık, destek istedik. Teşekkürler Bahçelievler sakinleri, destekleriniz ilginiz için çok sağ olun” diyerek, 31 Mart akşamı seçimi kazanıp, 1 Nisan’dan sonra Zonguldak’a hizmet edeceklerini ve herkesin yüzünü güldüreceklerini ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER