SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN KIZLAR PLAJI’NIN PROJESİNİ TANITTI

ALAN KIZLAR PLAJI’NIN PROJESİNİ TANITTI
Bu haber 20 Mart 2019 - 17:12 'de eklendi ve 289 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan Zonguldak için hazırladıkları projeleri yerinde tanıtarak, Zonguldak’ı güzelleştireceklerini söyledi.

Beraberinde; AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti il Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, İl Gençlik Kolları Başkanı burhan Onuk ve Belediye meclis adaylarıyla birlikte Milli Egemenlik Caddesi üzerindeki Kızlar Plajı olarak bilinen projenin tanıtımını gerçekleştirdi.

AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, “Biliyorsunuz bazı adaylar kendi projelerini anlatmaktansa bizim projelerimizi eleştirmeyi tercih ediyorlar. Bizler de onlara soruyoruz, bu zamana kadar neden yapmadınız?” diye soru sorarak, bu projeyi ancak AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan’ın yapabileceğini ifade etti.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Alan da yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Görüyorsunuz mevcut durum bu. Yılardır dediği gibi her hangi bir şey yapılmadı. Ne yazık ki bu şekilde. Biz diyoruz ki, destek olun böyle yapalım, güzelleştirelim. Sadece Kapuz plajımız var halka açık, hep beraber gidip denizin tadını çıkarabildiğimiz, zaman geçirdiğimiz bir yer.  Biz göreve geldiğimizde inşallah hem kızlar plajı projesini hem de orta kapuz tersane projemizi hayata geçireceğiz. Artık ‘nereye gidelim’ diye düşünmeye başlayacağız. Çünkü tek gideceğimiz yer Kapuz Plajı ama biz inşallah seçeneklere arttıracağız. Başkanımın da dediği gibi zamanında yetkisi varken yapmak istemeyenler, yapmaya niyeti olmayanlar ne yazık ki bizim projelerimizden sonra bir anda hizmet aşkıyla yanıp tutuşmaya başlardılar, onlarda ‘bir an önce yapalım’ diyor. Biz bu projeleri hayata geçirmek için yaptık. Arkadaşlarımız çizdirdik ve emek sarf ettiler. Lütfen mühendis adaydan bu mühendisin emeğine saygı istiyoruz. Biz bu projeleri ince eleyerek sık dokuyarak hep beraber genç kardeşlerimize çizdirdik ama projede kalması için çizdirmedik. Sümen altı edip seçim zamanı vatandaşlarımızı kandırmak için değil hayata geçirmek için çizdirdik. İnşallah 31 Mart’ta vatandaşlarımız bu projelerini hayata geçmesini isteyen, Zonguldak’ın hak etiği yere gelmesini isteyen, Türkiye’nin en büyük köyü değil emeğin başkenti, alın terinin başkenti Zonguldak’ı eski günlerinde görmek isteyen vatandaşlarımızın teveccühü ile biz bunları hayata geçireceğiz. Zonguldak’ımız böyle güzel bir tesise kavuşacak.” dedi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER