SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SOYLU: ÖMER SELİM ALAN BAŞKANIMIN EMRİNDEYİM

SOYLU: ÖMER SELİM ALAN BAŞKANIMIN EMRİNDEYİM
Bu haber 20 Mart 2019 - 16:40 'de eklendi ve 191 views kez görüntülendi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Zonguldak’a gelerek Madenci Anıtı’nda gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Zonguldak’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Vali Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti. Valilik binasından yürüyerek mitingi alanına gelen Soylu, vatandaşlarla da yol boyunca sohbet etti.

Madenci Anıtı’nda Zonguldaklılar seslenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konuşmasının sonunda AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan’a tam destek vererek, “Ömer Selim Alan başkanımın emrindeyim, Zonguldak’ın emrindeyim…” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan için, “31 Mart’ta Ömer Selim başkana, bu güzel adama, bu yiğit adama, bu çalışkan adama 31 Mart’ta sandıkları patlatarak destek olacak mısınız?” diyerek destek isteyen İçişleri Bakanı Soylu, “Ömer Selim Başkanı seviyor mu Zonguldak? Ömer Selim Başkanı Seviyor musunuz? Ömer Selim Alan’ı uzun yıllardır tanıyorum. Sözünün eri adamdır, çalışkan bir adamdır, Zonguldak’ın hamuruyla yoğrulmuş bir adamdır, düzgün bir adamdır, dürüst bir adamdır. Ömer Selim Başkan su kaynatmamıştır. Şimdi Ömer Selim Başkan hem AK Parti’mizin hem Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın adayı ve burada huzurunuzdadır. 31 Mart’ta Ömer Selim başkana, bu güzel adama, bu yiğit adama, bu çalışkan adama 31 Mart’ta sandıkları patlatarak destek olacak mısınız? Allah sizden razı olsun. Ben de size söz veriyorum, hem evladınız, kardeşiniz Süleyman Soylu olarak, hem de Recep Tayyip Erdoğan adına söz veriyorum. İçişleri Bakanı olarak diyorum ki: Ömer Selim Alan başkanımın emrindeyim, Zonguldak’ın emrindeyim…”diye ifade etti.

Madenci Anıtı’nda mitinge katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya vatandaşlar tarafından büyük sevgi gösterisinde bulundu. Bakan Soylu kendisini dinlemeye gelen vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER