SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“ŞANAL’A ÖĞRETMENLERDEN TAM DESTEK”

“ŞANAL’A ÖĞRETMENLERDEN TAM DESTEK”
Bu haber 21 Mart 2019 - 18:24 'de eklendi ve 106 views kez görüntülendi.

CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal Zonguldak Öğretmenevi’ni ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi.

Ziyarette Şanal’a Millet İttifakı Zonguldak Belediye Meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti.

“HİÇ BİLMEYEN İLE BİLEN BİR OLUR MU ?”

Ziyarette öğretmenlere ve Zonguldak Öğretmenevi personeline başkan olduğunda yapacağı projeleri anlatan Şanal; “Sizlere kaliteli ve ucuz hizmetleri ulaştırmak istiyoruz. Sizin de desteğinizi istiyoruz. Bilindiği gibi bir yol sorunumuz var. Ama bunda tek Zonguldak Belediyesi’nin kusuru yok. Enerji Piyasa Denetleme Kurulu’nun da payı var. Kazıyorsun, boruları döşüyorsun açık kaldı, kapanmadı, yağmur yağdı derken iş biraz uzuyor. Ama biliyoruz ki alt yapı sorunu bitti. Asfalt tesisi kurarak ilk 6 içerisinde asfalt ile ilgili bir sorun kalmayacak. Aynı zamanda bu asfalt tesisinde gençlerimize istihdam sağlayacağız. Standartlara uygun asfalt dökeceğiz. Herkes yolu konuşuyor ama kimse patates fiyatını, TTK’nın durumunu konuşmuyor. Ekonominin durumunu konuşmuyor. Biz Kadınlarımıza ve gençlerimize istihdam alanları da yaratmak istiyoruz. Gençlerimiz, kadınlarımız ürettiği ürünleri bir marka adi altında satsın gelir elde etsin istiyoruz. Bu yüzden Kadınlarımıza ve gençlerimize meslek edindirme kursları açacağız. Kızlar plajını ilk 6 ay içerisinde Zonguldak Belediyesi Sosyal Tesisleri olarak Zonguldak halkının hizmetine sunacağız. Yine bu tesiste Üniversite öğrencilerini part time çalıştırıp öğrencilerimize de eğitimini etkilemeyecek bir şekilde gelir kapısı açacağız. Su fiyatlarını %25, Katı atık bedellerini de %30 ucuzlatacağız. Engellilerimizin hayatını kolaylaştıracağız. Belediye otobüslerinde indirme bindirme rampalarının olmasını sağlayacağız. Çok engeli olan vatandaşlarımıza özel bir araç tahsis ederek, onları kahvaltıya gezilere getirerek yaşama katılmalarını sağlayacağız. Ben bu şehri bir mühendisin iyi yöneteceğini düşünüyorum. 40 yıllık bir ticaret tecrübem var. Belediye’nin her noktasını sorununu iyi bilirim. Diğer adaylar belediyedeki 3 tane müdürlüğün ne adını ne de neler yapabileceği bilmez. Kızmıyorum. Bilmeye bilirler. Ama biz tecrübeliyiz. Hiç bilmeyenle, bilen bir olur mu? Bu şehrin kaderini değiştireceğiz. Bize güvenin” dedi.

Şanal’a projeler hakkında sorular soran öğretmenler; Kafamızdaki insan sizsiniz. Verdiğiniz sözlerin denetçisi olacağız. Çıktığınız yolda başarılar dileriz” dedi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER