SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

2023 ÜNİTE KAN BAĞIŞI YAPILDI

2023 ÜNİTE KAN BAĞIŞI YAPILDI
Bu haber 22 Mart 2019 - 14:47 'de eklendi ve 84 views kez görüntülendi.

Zonguldak Türk Kızılayı ile Bülent Ecevit Üniversitesi işbirliği ile bu yıl 8’ncisi gerçekleştirilen “Kampusün Kanında Hayat Var” kan bağış kampanyasında bu yıl yeni bir rekor kırıldı.

Cumhuriyetimizin 100. Yılına ithafen toplamda 2023 ünite kan bağışı yapıldığını belirten Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç,  “Bülent Ecevit Üniversitesi’nde 8.sini düzenlediğimiz “Kampüsün Kanında Hayat Var” etkinliğimizde Cumhuriyetimizin 100. Yılına ithafen toplamda 2023 ünite kan bağışı yapılmıştır.

Emeği geçen Zonguldak Kızılay Şube Başkanlığımıza, kan merkezimize, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı ve akademik kadrosuna, Zonguldak valisi Sayın Erdoğan Bektaş’a, BEÜ Kızılay Kulübü ve öğrencilerine katkılarından dolayı teşekkürler.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER