SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ ADAYI ÖMER SELİM ALAN MİLLET BAHÇESİ PROJESİNİ TANITTI

AK PARTİ ADAYI ÖMER SELİM ALAN MİLLET BAHÇESİ PROJESİNİ TANITTI
Bu haber 22 Mart 2019 - 15:21 'de eklendi ve 90 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Doktor Ömer Selim Alan projelerine yerinde tanıtmaya devam ediyor.

Zonguldak için hazırladıkları 5 projeyi yerinde tanıtan AK Parti Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan, Millet Bahçesi Projesi’ni de tanıttı.

Millet bahçesi Projesi’nin Zonguldak’a nefes aldıracak bir proje olduğunu belirten Alan, proje ile ilgili şunları söyledi.

“Millet bahçesi projesini gerçekleştireceğimiz alandayız. Mevcut halini bizler görüntüledik ki şu anda da zaten görüyorsunuz. Bizler istiyoruz ki, bu projeleri hayata geçirelim. İnsanlarımızın zaman geçireceği nefes alabileceği, sosyal donatılarımızı arttıralım ki Zonguldak’ımız tekrar eski günlerine dönsün, cazibe merkezi haline gelsin ve hepimizin yüzü gülsün. Biz bu şekilde kalmasından ve yıllardır böyle kalmasından çok rahatsızız. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi şehirlerimizde millet bahçesi olsun istiyoruz. Biz de vatandaşımıza danışarak, arkadaşlarımızla beraber karar vererek,  buranın Millet Bahçesi olması için en uygun alan olduğuna karar verdik. İnşallah 9 gün sonra bunları yapmak için yetkiyi vatandaşlarımız bize destek verecek, bizler de Zonguldak’ımıza yakışır, vatandaşımıza Millet Bahçesini Zonguldak’ımıza kazandıracağız. 7’den 70’e tüm hemşerilerimin zaman geçirebileceği bir alan olacak. Aracıyla gelecek çocuklarımız için çocuk parklarımız, gençlerimiz için spor alanları, amfi tiyatromuz olacak, çimin üzerinde seyir saçaklarımız, seyir teraslarımız olacak. Kafeteryalarımız olacak. 7’den 70’e engellisi, yaşlısı genci, kadını, erkeği, ailecek dostlarımızla gelip günün yorgunluğunu atabileceğimiz denize nazır bu alanda inşallah bu projeleri en kısa sürede hayata geçirerek,  insanlarımızın hoşça vakit geçireceği, dinleneceği Millet Bahçemizi Zonguldak’ımıza kavuşturacağız ve vatandaşımızın yüzünü güldürmeye talip olduğumuzu söylüyorum. Buradan vatandaşlarımıza şunu soruyoruz; ‘bu halini mi istiyoruz, bu halini mi istiyoruz’. Artık vakit daraldı 9 gün sonra vatandaşımız sandığa gittiği zaman bunun kararını verecek. Bugün son projemizi açıklıyoruz 5 tane projemizi açıklamış durumdayız. Ben vatandaşlarımın bu projeleri en az bizler kadar hayata geçmesini istediğine eminim, o yüzden de sandıkta bizde teveccüh göstereceğine büktün kalbimle inanıyorum. İşte gördüğünüz bu ekip bütün Zonguldak’taki hemşerilerimiz adına bu projeleri hayata geçirecek ekip. Halkımız bize güvensin, destek versin ve biz İnşallah Zonguldak’ı hak ettiği yerlere getireceğiz. Cumhuriyetimizin ilk şehri, emeğin başkenti Zonguldak’ımızı tekrar cazibe merkezi haline getireceğiz. Türkiye’nin en büyük köyü sıfatını şehrimizin üzerinden silip atacağız. O yüzden vatandaşlarımızdan desteklerini bekliyoruz. Bu 5 proje ve yanındaki Gönül Belediyeciliği, sosyal belediyecilik anlamındaki projelerimizi, faaliyetlerimizi hayata geçirelim. Benim CHP’li hemşerilerim de kazansın, MHP’li hemşerilerim de kazansın. 1 Nisan’da inşallah kazanan Zonguldak’ımız olsun” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER