12:23 - OSMAN HACIBEKTAŞOĞLU ZONGULDAK VALİLİĞİ’NE ATANDI
12:22 - SEVİLEN VALİ MUSTAFA TUTULMAZ MERKEZE ALINDI
12:21 - ZONGULDAK’A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
13:00 - ANKARA’DA ZONGULDAK HATIRASI
17:10 - BALBALOĞLU YEREL SEÇİME DİKKAT ÇEKTİ
17:08 - EMNİYET MÜDÜRÜ FAHRİ AKTAŞ ZONGULDAK’A VEDA ETTİ
14:49 - ZONGULDAK’A SİNAN ERGEN ATANDI
14:47 - BİR YILDIZ KAYDI ZONGULDAK’TAN
15:01 - BAŞKENT EDAŞ ZONGULDAK’I BAKIM VE YATIRIMLARIYLA AYDINLATTI
17:32 - BAŞKENT EDAŞ ZONGULDAK’TAKİ YATIRIMLARINI 2,5 KATINA ÇIKARDI
Zonguldak’ın sevilen iş adamlarından Tahsin Karaer’in eşi emekli öğretmen Fatma Karaer vefat etti.
Bir süreden beri rahatsız olan emekli öğretmen Fatma Karaer yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama gözlerini yumdu.
Değerli eğitimci Fatma Karaer Acılık Hz. Ali Camii’sinde kılınan öğle namazının ardından Ontemmuz Mahallesi’ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.
Cenazeye; AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, CHP il Başkanı Hakkı Güney, İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Başkanı İrfan Erdem, Zonguldak eski Belediye Başkanı İsmail Eşref, AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal, Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hikmet Hacıabdurrahmanoğlu’nun yanı sıra siyasi parti temsilcileri, iş adamları, esnaflar ve merhum Fatma Karaer’in meslektaşları ile vatandaşlar katıldı.
HÜRDÜŞÜN Gazetesi olarak merhume Fatma Karaer’e Allah’tan rahmet, başta değerli iş adamı Tahsin Karaer ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.