SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

FATMA KARAER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

FATMA KARAER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Bu haber 23 Mart 2019 - 17:26 'de eklendi ve 193 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ın sevilen iş adamlarından Tahsin Karaer’in eşi emekli öğretmen Fatma Karaer vefat etti.

Bir süreden beri rahatsız olan emekli öğretmen Fatma Karaer yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama gözlerini yumdu.

Değerli eğitimci Fatma Karaer Acılık Hz. Ali Camii’sinde kılınan öğle namazının ardından Ontemmuz Mahallesi’ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye; AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, CHP il Başkanı Hakkı Güney, İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Başkanı İrfan Erdem, Zonguldak eski Belediye Başkanı İsmail Eşref, AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal, Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hikmet Hacıabdurrahmanoğlu’nun yanı sıra siyasi parti temsilcileri, iş adamları, esnaflar ve merhum Fatma Karaer’in meslektaşları ile vatandaşlar katıldı.

HÜRDÜŞÜN Gazetesi olarak merhume Fatma Karaer’e Allah’tan rahmet, başta değerli  iş adamı Tahsin Karaer ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER