SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ TERAKKİ’DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

AK PARTİ TERAKKİ’DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
Bu haber 24 Mart 2019 - 15:33 'de eklendi ve 84 views kez görüntülendi.

 

31 Mart yerel seçimlerine bir hafta gibi bir zaman kala AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan ve tüm teşkilatlar seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Hamdi Uçar, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti il Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman ve Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan Zonguldak’ın en kalabalık mahallelerinden olan Terakki Mahallesi’nde adeta gövde gösterisi yaptı.

Çok sayıda vatandaşın coşkuyla karşıladığı AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, Milletvekili Polat Türkmen ve il Başkanı Zeki Tosun’a bağrına bastılar.

Terakki Mahallesi’nde gördükleri yakın ilgiye teşekkür eden AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan,  “Güzel memleketimin, güzel insanları. Bu akşam harikaydın Terakki, coşkulu, heyecanlı… Çok teşekkür ederim sizlere, bizlere güç verdiniz. Merak etmeyin sevgili hemşerilerim biz güveninizi boşa çıkarmayacağız. Durmadan, yorulmadan çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız. Bu memleketi ayağa hep birlikte kaldıracağız. Söz veriyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER