SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN DİLAVER’DE SORUN DİNLEDİ, PROJELERİNİ ANLATTI

ALAN DİLAVER’DE SORUN DİNLEDİ, PROJELERİNİ ANLATTI
Bu haber 25 Mart 2019 - 11:58 'de eklendi ve 114 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan seçim çalışmaları kapsamında Dilaver Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan’a ilgi yoğun olurken, seçim çalışmaları kapsamında gittiği her mahallede yol sorunu ile karı karşıya kaldıklarını ifade etti.

31 Mart’ta “Gönül Belediyeciliği”ni öne çıkararak, öncelikle Zonguldak’taki yol sorununu çözecek olduklarını belirten Alan, Zonguldak için hazırladıkları içinde her kesime hitap edecek sosyal donatıları olan 5 projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

Dilaver Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet eden AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, “Sevgili Dilaver sakinleri, nasıl muhteşemdiniz. Evladınıza sahip çıktınız, destek oldunuz. Soğuk havaya rağmen geldiniz bizi dinlediniz. Allah hepinizden razı olsun.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER