SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AKDEMİR KILIÇDAROĞLU’NU KARŞILADI

AKDEMİR KILIÇDAROĞLU’NU KARŞILADI
Bu haber 26 Mart 2019 - 17:29 'de eklendi ve 81 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ta 8 yıl Belediye Başkanlığı yapan ve 31 Mart yerel seçimlerinde partisi tarafından aday gösterilmeyen Muharrem Akdemir, seçim süreci boyunca ortalıklarda görünmemişti.

Rize ve Fransa gezisine katılan Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP adayı Şenol Şanal ile daha önce yaşadığı polemik nedeniyle, Şanal’ın seçim çalışmalarına katkı vermemişti.

Pazartesi günü Zonguldak’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çaycuma Havaalanı’nda karşılayanlar arasında yer alan Akdemir, Kılıçdaroğlu’nun Madenci Anıtı’nda yaptığı konuşmayı platformda sonuna kadar dikkatle dinledi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu konuşmasının sonunda Akdemir’e teşekkür ederek, “Muharrem Başkan… Belediye Başkanımız. Sizlere hizmet etti. Kendisini kutluyorum. Emek verdi çalıştı. Bayrağı şimdi başka birine devredeceğiz. Onun da hedefleri, idealleri var. Güzel projeleri var. Onları hayata geçirmek istiyor. Huzur içinde yaşamalıyız.” demişti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER