SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MHP KARAMAN ADAYI CEVDET ALDAĞ: BİZİ BU YOLUMUZDAN KİMSE DURDURAMAZ

MHP KARAMAN ADAYI CEVDET ALDAĞ: BİZİ BU YOLUMUZDAN KİMSE DURDURAMAZ
Bu haber 26 Mart 2019 - 17:10 'de eklendi ve 227 views kez görüntülendi.

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala siyasi partiler ve belediye başkan adayları da son kozlarını oynamaya başlıyor.

Seçim tarihi yaklaştıkça rakip siyasi partiler yükselişte olan Belediye başkan adaylarının önünü kesmek için her türlü yolu da denemeye başladı.

Özellikle Zonguldak’a bağlı Karaman Beldesi’nde her geçen gün yükselişte olan Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Belediye Başkan adayı Cevdet Aldağ ve MHP yönetimine karşı algı operasyonları göze çarparken, geçtiğimiz hafta içerisinde Karaman’da kim ya da kimler tarafından dağıtıldığı belli olmayan Kızılay’ın yardım kıymasını da MHP’ye mal etmeye çalıştıkları öğrenildi.

MHP’nin önünü kesmek amacıyla bir algı yaratılmaya çalışıldığını belirten MHP Karaman Belde Belediye Başkan adayı Cevdet Aldağ, “Burada dağıtılan yardım adı altında dağıtılan Kızılay’ın kıymaları kim ya da kimiler tarafından Karaman’a getirilip dağıtıldı. Biz bunu merak ediyoruz. Burada bizim sormak istediğimiz; bu kıymaları alan kişiler değil, kim tarafından Karaman’a getirilip de dağıtılmıştır. Bununla ilgili olarak yetkililerden biz ve Karaman halkı açıklama bekliyoruz. Bu olayı her geçen gün yükselişte olan ve Karaman halkı tarafından büyük bir teveccüh gösterilen MHP’ye mal etmek siyasi etik değildir.  Biz projelerimizi anlatıyoruz. Karaman Beldesi’ne önemli projeleri hayata geçirip Zonguldak bölgesinin en güzel bir beldesi yapacağımıza dair söz veriyoruz. Diğer adaylar da projelerini anlatsın, Karaman’a ne yapacaklarını söylesin, halkın huzuruna öyle çıksınlar. Biz seçimlerin seviyeli, düzgün, insanları karalamadan yapılmasından yanayız. Bizim üzerimizden kimse siyasi prim yapmaya kalkmasın.

Biz ilk günden itibaren seçimi kazanmak ve Karaman Beldesi’ne yatırım ve hizmet için yola çıktık. Bizi bu yolumuzdan kimse durduramaz. Biz üretken belediyecilik sloganıyla çıktığımız bu yolda, Karaman’da 7’den 70’e herkesin mutlu olacağı, herkesin yüzünün güleceği bir Karaman vaat ediyoruz. İnanıyorum ki, 31 Mart akşamı Karaman halkı en doğru kararı verecek, teveccühünü bizden yana kullanacaktır.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER