SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN: YIKMAK GİBİ BİR PROJEMİZ, DÜŞÜNCEMİZ KESİNLİKLE YOK

ALAN: YIKMAK GİBİ BİR PROJEMİZ, DÜŞÜNCEMİZ KESİNLİKLE YOK
Bu haber 27 Mart 2019 - 16:41 'de eklendi ve 84 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan seçim çalışmaları kapsamında Fevkani Köprü altı esnafı ve çevredeki esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip destek istedi.

Bazı adayların, “AK Parti adayı Ömer Selim Alan seçimi kazanırsa köprüyü yıkacak” gibi dedikodu üretildiğini ve köprüyü yıkmak gibi ne bir proje, ne de düşünceleri olmadığını belirterek, Fevkani köprü altı esnaflarının rahat olmasını istediklerini söyledi.

Fevkani köprüsünü yıkmaya değil, yapmaya ve güçlendirmeye geldiklerini belirten Alan, “Değerli hemşerilerime bir kez daha şunu söylemek istiyorum, biz daha önce açıklamamıza rağmen halen daha ne yazık ki köprü altında ‘AK Parti seçimi aldığı zaman, Ömer Selim Alan göreve geldiği zaman köprüyü yıkacak. Şöyle yapacak, böyle yapacak’ tarzında açıklamalar duyuyoruz. Bu da bizi üzüyor. Üçüncü kez altını çizerek vekilimin, başkanımın yanında söylüyorum, köprü altı esnafımız rahat olsun. Biz yıkmaya değil, yapmaya geliyoruz. Güzelleştirmeye, güçlendirmeye geliyoruz. Yıkmak gibi bir projemiz, düşüncemiz kesinlikle yok. Köprü altındaki esnaflarımıza da buradan selam olsun diyorum. Allah hayırlı işler, bol kazançlı işler nasip eylesin” dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, 19. Dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun ve AK Parti Belediye meclis adayları ile birlikte katıldığı destek ziyaretlerinde vatandaş ve esnaflardan destek isteyen Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, 31 Mart akşamı seçimi kazanıp Zonguldak’a önemli hizmetler gerçekleştireceklerini ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER