SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İNAĞZI MAHALLESİ “ALAN”I DOLDURDU

İNAĞZI MAHALLESİ “ALAN”I DOLDURDU
Bu haber 27 Mart 2019 - 16:37 'de eklendi ve 117 views kez görüntülendi.

AK Parti’nin Zonguldak’a bağlı İnağzı  Mahallesi’nde düzenlediği mahalle toplantısı aşırı kalabalık üzerine adeta mitinge dönüşürken, mitinge, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, 19. Dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk, belediye meclis adayları, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İnağzı’nda da düzenlenen mitingde ilk konuşan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan,

“Bizler İnağzı Mahallesine Zonguldak Belediyesini hatırlatmak zorundayız. Bizler, son 5 yılı hatırlamak zorundayız ki önümüze bakalım. Yapamadıklarını şimdi yapmayı vaat ediyorlar. Yapamayanların hangi lafına inanılır? Yapamadınız, beceremediniz. Çok fazla zamanımız kalmadı bunun parti seçiminden çok Zonguldak seçimi olduğunu unutmayalım. Biz genç belediye başkan adayımızla Zonguldak’ı kazanacağımızı düşünüyoruz” dedi.

ALAN: ARTIK DİYORUZ Kİ, GELİN HEP BERABER KAZANALIM

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, da yaptığı konuşmada, ” 5 ay önce yola çıkarken ‘yeni Zonguldak’ dedik. Artık Zonguldak bağıra bağıra bizi çağırıyor. AK Parti Belediyeciliği çağırıyor, hizmeti çağırıyor. Zonguldak’ın artık gençliğe ihtiyacı var, harekete ihtiyacı var ve değişime ihtiyacı var. 10 yıldır hizmet edemeyenler bize bir hizmeti çok görenlerle yarışıyoruz. Şurada 4 günümüz kaldı. Biz Allah’ın izniyle unutulan hizmetleri fazlasıyla hatırlatacağız. 19 mahallede sorduk, caddede sorduk, memura sorduk, işçiye sorduk, emekliye, yaşlıya ve gence sorduk. Şimdi İnağzı’na soruyorum; ‘acaba ben mi gözden kaçırdım’. 10 yıldır bizi yöneten Cumhuriyet Halk Partisi Belediyesi’nin yapmış olduğu bir tane eser var mı hepimizin istifa ettiği faydalandığı tek bir eseri hatırlıyor musunuz? Demek ki, artık değişim zamanı çoktan geldi geçiyor. Artık diyoruz ki, gelin hep beraber kazanalım. 10 yıldır hep beraber kaybettik, sadece AK Parti kaybetmedi. Milliyetçi Hareket Partisine gönül veren hemşerilerimde kaybetti. Kağıt üzerinde CHP Belediyeyi kazandı ama benim CHP’li hemşerilerim de kaybetti.  Biz herkesin yüzünü güldürmeye talibiz. Göreve geldiğimizde ilk önce yollarımızı yapacağız. Bizler Zonguldak’a hizmet etmek için yola çıktık. Seçime kısa bir süre kaldı. İnşallah İnağzı Mahallesinden rekor bir oy alacağız” diye ifade etti.

TOSUN:  ZONGULDAK İNSANLARIMIZIN MUTLU YAŞAYACAĞI BİR ŞEHİR OLACAK

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun da, “Allah’ın izniyle bu sefer Zonguldak Merkez, ilçe ve beldelerimizde çok yüksek oranda oy alacağız. Zonguldak’ın gücünü buradan Ankara’ya bütün belediye başkanlarımızı alarak göstereceğiz. 31 Marttan sonra başta kıymetli vekillerimizle beraber hizmetlerimizi devam ettireceğiz, şurada çok az bir zaman kaldı. İnşallah 1 Nisan sabahı Zonguldak ve bütün mahalleleri mutlu bir güne uyanacak. Zonguldak insanlarımızın mutlu yaşayacağı bir şehir olacak. Zonguldak insanların buraya gelmek için can attığı bir şehir olacak. Projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz” dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ise,  “19 mahallemizde mitingler düzenliyoruz. Gerçekten hanım kardeşlerimizin olduğu yerde bolluk olur, bereket olur ve her yerde hanım kardeşlerimizi görüyoruz. Tüm katılanlara teşekkür ediyorum. 31 Mart 2019 tarihinde sandıktan çıkacak adayımız ile Zonguldak’ın sorunlarını çözmeye talibiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER