SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ŞANAL: HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM

ŞANAL: HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM
Bu haber 27 Mart 2019 - 12:50 'de eklendi ve 89 views kez görüntülendi.

CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal Ora Cafe’de düzenlenen kahvaltıda okul servisi şoförleri ve çalışanları ile bir araya geldi.

Şanal’a kahvaltıda Millet İttifakı Zonguldak Belediyesi Meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti.

“HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM”

Kahvaltı sonrası projeleri anlatan Şanal; “Ben ve arkadaşlarım bu kutsal göreve talibiz. Derman belediyeciliği olarak sosyal hayatı renklendireceğiz. Ben aday olduktan sonra rozetimi çıkardım. Herkesin Başkanı olacağım. Garibana, kimsesize sahip çıkmak için bu göreve talibiz. Türkiye’de son 5 yılda her şeye zam gelirken, Zonguldak’ta suya 1 kuruş zam gelmedi. İnsanların ihtiyaçları istekleri doğrultusunda çalışıp onları mutlu edeceğiz. Bu iktidar döneminde Emeğin başkenti Zonguldak, emeklinin başkenti oldu. Biz yardıma muhtaç insanlarımıza kol kanat vereceğiz. Bakıma muhtaç yaşlılarımızın evde bakım hizmetlerini üstleneceğiz. Kadınlarımızın, gençlerimizin ceplerinde beş kuruş olmadan geziyor. Bir marka yaratarak kadınlarımıza istihdam alanları açacağız. Kendi ürettikleri balı, reçeli gibi şeyleri bu marka adı altında satacak gelir elde edeceklerdir. Vatandaşımızın cenazesi olduğunda bir hemşire, bir psikolog ve bir din görevlisi hemen cenaze olan yere intikal edecek. Cenaze işlemlerinin hepsini Zonguldak Belediyesi üstlenecek. Vatandaşımız o acısı içerisinde başka bir şey düşünmeyecek. 1 Nisan itibari ile ağzını musluğa daya, kana kana su iç kampanyası başlatacağız. Suyu yeni tekniklerle ucuzlatacağız. Artık doğal gaz çalışmaları bitti. Çektiğimiz sıkıntıları biliyoruz. Ama ilk 6 ay içerisinde asfaltlanmadık yol kalmayacak. Diğer adaylar ağzına dolamış yolları. Doktor teşhisi koymuş ama tedavisi yok. Bunların istihdam alanları yaratmak, yolları düzeltmek gibi bir düşüncesi yok. Ama biz asfalt tesisi kurarak hem istihdam yaratacağız hem de asfaltlanmadık yolumuz kalmayacak. Zonguldak Belediyesi’nde çalışan işçilerimizin en düşük maaşı 2500 lira olacak. Lavuar alanında ilk 9 ayda temeli atacağız. Eski çöp alanına ilk 6 ayda bir tesis yapacağız. Dereler aslında Devlet Su İşlerine ait ama biz ‘Ya siz yapın ya da bırakın kendi göbeğimizi kendimiz keselim’ diyeceğiz. Bize güvenin bize destek verin. Size hizmet etmek istiyorum.” dedi.

“GÖREVİ TECRÜBESİ OLANA VE İŞİ BİLENE VERİN”

Millet İttifakı Zonguldak Belediyesi Meclis üyesi adayı Gürkan Gülay’da bir konuşma yaparak; “Siyasi düşüncelerimizi genel seçimlere ayıralım. Biz yerelde başkan seçiyoruz. Bize oy verin destek olun. Destek olun ki size yalan söyleyenlere karşı dik duralım. İktidar Belediyesi gelmezse hizmet gelmez söylemi külliyen yalandır. Belediyelerin nüfusuna göre devlet tarafından bütçe verilir. Zonguldak’ın nüfusuna göre Zonguldak Belediyesi’nin yıllık bütçesi 175 Milyon TL’dir. Önemli olan bu parayı nasıl kullanılacağıdır. Başkan adayımız hem esnaf, hem mühendis, hem de başkan yardımcılığı görevleri ile bu tecrübeye sahiptir. İşi bileme verin, destek verin. Zonguldak’ın kaderi Şenol Başkan ve ekibi ile değişecek” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER