SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CHP KAZANACAK, KOZLU KAZANACAK

CHP KAZANACAK, KOZLU KAZANACAK
Bu haber 28 Mart 2019 - 17:43 'de eklendi ve 128 views kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kozlu Belediye Başkan adayı Cengiz Bank seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, Kozlu halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılanıyor.

Kozlu’da açık ara önde olduğu belirtilen CHP Kozlu Belediye Başkan adayı Cengiz Bank, “Seçimin kazananı CHP olacak ve dolayısıyla da Kozlu kazanacak, Kozlu halkı kazanacak” dedi.

Kozlu için mükemmel projeler hazırladıklarını ifade eden CHP Kozlu Belediye Başkan adayı Cengiz Bank, “Rant odaklı değil, vatandaş odaklı çalışarak Kozlu’yu hak ettiği yere getireceğiz” diye konuştu.

Kozlu Belediyesi’ni birilerinin rant kapısı olmaktan çıkarıp, Kozlu halkına hizmet veren bir Belediye haline getireceklerini ifade eden CHP Kozlu Belediye Başkan adayı Cengiz Bank, “Biz borç yükü altında olan bir belediyenin öyle sağa sola saçılacak parası olduğunu düşünmüyoruz. Önce yapılması gereken daha önemli ve vatandaş odaklı işlerimiz var.

Öncelikle personelimizin maaşlarının zamanında ve tam olarak ödenmesi var. Ulaşımın özel sektörden alınıp tekrar belediyeye kazandırılması ve ucuzlatılması var. Kozlu’luların temiz ve ucuz suya kavuşması gerekiyor. Kesintisiz, temiz ve ucuz su Kozlu’nun en doğal hakkı. Yüksek ve otoparksız binaların çoğalması ve yeşil alanların giderek konut alanına dönüşmesi başlıca sorunlarımızdan. Gençliğin kötü alışkanlıklardan korunması, spora ve sosyal faaliyetlere yönlenmesi anne ve babaların gurur kaynakları olması da en büyük projelerimizden. Esnafımızın yüzünün gülmesi, Kozlu’nun cıvıl cıvıl olması, akşamları aydınlık bir Kozlu’da ticaretin devam etmesi de en önemli projelerimizden. Bakınız sanayi esnafımızın dertleri var. Binaların belli bir bölümü hayati tehlike arz ediyor. Bunun çözülmesi lazım. Kozlu’da balıkçılarımızın barınak sorunu var. Bu işler ‘bakarız, hallederiz’ ile olmuyor. Bu işlerin masaya yatırılıp çözüm üretilmesi gerekiyor. Kozlu’ya caddeye çıktığınızda bakın bakalım etrafa kaç kişinin yüzü gülüyor. Kimi kira derdinde, kimi okuyan çocuğuna para gönderme derdinde kimi de kesilen elektriğini açtırma derdinde. Bunlar dururken Kozlu’ya kapalı tribünlü stat sözü mü verelim? Bunlar dururken milyonları peşkeş çekecek hayali projeler mi anlatalım? Yalanla dolanla bu işlerin olmadığını sandıkta bu sefer göreceksiniz. Bizler insanların ekonomisine dokunan yüzlerini güldüren projeler yapacağız. Göstermelik yemekler, kahvaltılar düzenleyip birilerine hoş görünmektense o parayı il dışında okuyan öğrencilere burs olarak verir en azından onlarca vatandaşın nefes almasını sağlarız.

31 Mart’tan sonra Kozlu’nun hakkı Kozluluya..

31 Mart’tan sonra rant belediyeciliği değil ‘vatandaş’ odaklı belediyecilik.

31 Mart’tan sonra halktan kaçan değil halka kucak açan belediye.

31 Mart’tan sonra vatandaşı ayağına çağıran değil vatandaşın ayağına giden başkan olacak.

Sevgili Kozlulular 31 Mart günü bir karar vereceksiniz. Bu karar sizin Kozlu’da 5 yıl boyunca hangi şartlarda yaşayacağınızın kararı olacak. Hepinize saygı ve selamlarımla” dedi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER